topp 10 skruvdragare av 2017

Oavsett om du är en professionell snickare eller en hemmafixare kan rätt skruvdragare göra livet mycket enklare när du arbetar med projekt, eftersom dessa verktyg kombinerar bärbarhet med råstyrka.

Sladdlösa borrmaskiner brukade vara retande jämfört med trådade borrar, men på senare år har sladdlösa borrmaskiner uppnått en effektnivå som är jämförbar med deras trådade motsvarigheter. Skruvdragare spara besväret att dra en sladd med dig runt ditt hus, butik eller arbetsplats, samtidigt som man behåller en hög nivå av makt och ett visst mått av flexibilitet.

Emellertid kan hitta rätt borr vara en svår uppgift. De bästa sladdlösa borrmaskiner kan arbeta vid höga hastigheter, producerar mycket vridmoment, och har en bekväm design och utmärkta batterier. Våra topprankade sladdlösa borrmaskiner är Makita LXFD03, DeWalt DCD790D2 och Hitachi DS18DSAL. Dessa tre borrar kombinerar snabbhet, styrka, design och batterifunktioner på ett sätt som skiljer dem från resten. Om du vill veta mer, kolla in våra artiklar om skruvdragare.

När du letar efter rätt skruvdragare, betrakta projekt eller uppgifter som du vill fylla i. Grundläggande borrar är bra för montering möbler eller borra små hål, medan mer avancerade borrar erbjuder rena kraften som kan slå hål genom hårda material utan problem. De bästa sladdlösa borrmaskiner kombinerar en komplett uppsättning funktioner, bekväm design, utmärkta batterier och kundsupport du behöver om något oväntat händer med borren.

Rätt verktyg kan göra livet på en arbetsplats eller ditt arbete på ett projekt mycket lättare. De bästa sladdlösa borrmaskiner kombinerar höga hastigheter, en hel del makt, en bekväm design, utmärkta batterifunktioner och en enastående garanti.