topp 10 gaming headset av 2017

Att hitta rätt PC gaming headset kan vara en utmaning med alla de bra alternativ där ute. Vår lineup av produkter och PC Gaming Headset recensioner kommer att göra ditt beslut lättare.

Med topprestanda i vår granskning är Astro A40, Gold Award vinnaren, Turtle Beach Z Seven, Silver Award vinnaren, och Kingston HyperX Cloud II, brons pristagare. Här är mer om att välja en produkt som passar dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av de 10 PC gaming headset.

Audio är en nyckelkomponent i alla spelupplevelse. En kvalitet PC gaming headset gör att du känner att du är en del av spelet. Ingenting är riktigt lika tillfredsställande som att omringas i ljud och ha förmågan att hålla koll på fiender eftersom du kan höra exakt var de är placerade. De bästa headsets låta dig veta allt som händer runt omkring dig hela tiden och kommunicera med dina lagkamrater.

En utmärkt PC gaming headset kan ge dig en fördel när man spelar eftersom det ökar din medvetenhet om vad som händer i spelvärlden. En top-notch speltangentbord kan också bidra till att förbättra ditt spel genom att ge dig fler alternativ och en konsekvent upplevelse. Om du upptäcker att din dator är vad som håller dig tillbaka, då kanske du vill kolla in våra recensioner för speldatorer och gaming laptop.

Topprestanda över hela linjen är svårfångade. Vi fann att det är svårt att få en PC gaming headset som får höga poäng på alla ljud kategorier. Vissa headset har utmärkta mikrofoner och subpar hörlurar, medan andra har det omvända. Ett par av headset gjorde genomsnittliga varumärken för alla ljud kategorier, och ett par andra blandade högt och genomsnittliga varumärken. Vi hittade inte ett headset som hade utmärkta betyg i alla ljud kategorier. Vad detta innebär är att du måste bestämma vad som är viktigast för dig: hifi-ljud capture (mikrofonen), high-fidelity ljudåtergivning (hörlurar) eller konsistens mellan de två.

Likaså för design och funktioner. Utformningen av en gaming headset är viktigt eftersom det kan direkt påverka hur bekväm headsetet är. Du kan ha den mest kapabla headsetet i världen, men det är inte bra om det blir obekvämt efter 10 minuters användning. Vi fann att de flesta PC gaming headset kämpar för att hitta en bra balans i designen. Ett par av headset kombinerar en lång lista med funktioner med låg vikt och hög komfort, men de är undantag.

Sällan gaming headset erbjuder dig allt du behöver. Oftare än inte, kommer de att ha en funktion du vill, som chatt volymkontroll, men saknar en annan, som en väska. Vi fann att några gaming headset ger dig mycket mer än andra i detta avseende. I allmänhet ju fler alternativ du har, desto bättre blir du.

Top Ten söker när så är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster på ett sätt som bäst tjänar konsumenten. För detta projekt, drog vi data för produktspecifikationer (inklusive alla frekvenssvars, känslighet och impedans åtgärder) från de som anges av tillverkaren. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår utvärdering, och inte heller var utvärderingsmetoden ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Det finns flera viktiga funktioner och attribut som varje spelare bör hålla utkik efter när man beslutar om den bästa PC Gaming Headset

Audio Impedans & Driver Storlek, En lägre impedans är oftast en bra sak eftersom det indikerar högre verkningsgrad, vilket ger möjlighet för starkare ljud till dina öron från signalerna leds in headsetet. En annan viktig faktor är storleken av förarna i hörlurarna. Ju större förarna, desto mer luft de kan röra sig, vilket resulterar i bättre ljudåtergivning.

Specifikationer för mikrofon, inte alla mikrofoner görs lika. De flesta mikrofoner i gaming headset är enkelriktad, vilket innebär att mikrofonen tar upp mindre omgivande ljud, men vissa headset har dubbelriktad eller rundstrålande mikrofoner. Känslighets och frekvensområden för mikrofoner är också viktigt att tänka på. Högre känslighet betyder att det är lättare för mikrofonen för att plocka upp tysta ljud. Den frekvensåtergivning dikterar vilka frekvenser mikrofonen kan fånga och skicka. Stora intervall möjliggöra bättre ljudinspelning.

En annan aspekt av design som du bör inte förbise är om mikrofonen är infällbar, löstagbar eller båda. Både är bäst, eftersom det innebär att du kan flytta mikrofonen var du vill.

Hörlurar Comfort, Väl utformade headset kommer inte sätta för mycket press på sidorna av huvudet, som kan bli smärtsamt över tiden. Omslutande hörlurar kopp öronen och passivt neutralisera buller, som ger dig en bättre hörselupplevelse. Tänk på att vi bara tittat på trådbundna headset, vilket innebär att längden på sladden och anslutningstypen är viktiga faktorer.

Kontroller och tillbehör, Denna kategori omfattar alla de funktioner som gör använda och anpassa dessa PC gaming headset mer bekväm och multifunktionella. Specifikt såg vi att se om det fanns en USB-anslutning. Du bör leta efter gaming headset som har separat mikrofon och spel volymkontroller. Ett skyddande väska är viktigt om du reser mycket och gillar att spel på vägen. De bästa PC gaming headset kommer med alla de tillbehör som du behöver för att dra nytta av varje situation. Helst ska du inte behöver köpa något annat när du har öppnat headsetet ask.

Hjälp och support, Ingenting är mer frustrerande än att sprita ut pengar för ett headset som inte fungerar när du får den med posten. Det händer ibland, så ta hänsyn till stödbeloppet tillgängliga för dig bör det finnas ett fabrikationsfel. Också överväga den information och olika former av stöd tillverkaren tillhandahåller för att hjälpa dig att förstå och använda datorn gaming headset korrekt. Chatt är ett utmärkt sätt att kontakta tillverkare och lösa problem.

Om du vill veta mer ännu mer, kolla in våra artiklar på PC gaming headset.

Astro A40 är den översta plockningen av alla våra PC Gaming Headset recensioner eftersom den kombinerar utmärkt design, funktionalitet och extramaterial. Även om det är säkert inte den billigaste gaming headset går att pengar mot en väl utformad produkt. Du kan förvänta A40 att återge ljud med sin 7,1-kanaligt surroundljud och A40 mikrofon att troget fånga och överföra din röst. En del av det som gör A40 så tilltalande är hur bekvämt det är att bära. Även med alla dess extra funktioner, bara A40 väger in på 11,4 uns. Det är inte ovanligt att andra headset att vara dubbelt så tung.

Spec för spec, är Turtle Beach Z Sju svårt att slå. I många avseenden är tekniskt bättre än vår nummer ett plockning Z Seven. Med något bättre hörlurar och mikrofon återgivning, lägre impedans, och större förare, är Z Seven ett övertygande val. Z Sevens en svaghet är dess vikt och relativ komfort. Med en vikt på 32 ounce, är detta en av de tyngsta headset som vi har tittat på. Ändå är Z Seven ett starkt val för alla PC spelare.

Kingston HyperX Cloud II tog vad den ursprungliga HyperX Cloud gjorde och gjort det bättre. Hörlurarna kan återge ljud så låga som 15 Hz och så hög som 25 kHz, vilket är utmärkt. Vad som verkligen gör Cloud II sticker ut är dess relativt låga pris. Inte bara Cloud II rang tredje på vår lineup, det är också det bästa värdet. En mindre problem med Cloud II är att hörlurarna inte vika in en mindre storlek, som något begränsar bärbarhet.