topp 10 etikett skaparna av 2017

Etikett beslutsfattare ge dig ytterligare information om objekt i korthet. En riktig etikett kan du snabbt titta på ett objekt och bestämma saker som enhetspris och destinationsinformation. Etikett beslutsfattare sparar tid också. Deras automatiska utskriftsfunktioner se till att etiketterna kommer ut jämnt, vilket gör det enkelt att skriva ut hundratals etiketter på en bråkdel av tiden.

Etikett beslutsfattare ser också ett enhetligt utseende i alla objekt. De tillåter prislappar för att matcha i stil från den ena sidan av butiken till den andra, och de gör det lätt att exakt leverera objekt runt om i världen. Några av de främsta etikett beslutsfattare på marknaden är Casio KL-120, LetraTag LT-100H och Zebra LP 2824Plus.

Inte alla etikett beslutsfattare fungerar på samma sätt. Några alternativ excel med inventering prissättning, medan andra fungerar bra för hemma organisation projekt. Här är några av de viktigaste faktorerna att tänka på när du handlar för en etikettskrivare

För att hitta rätt etikett maker för ditt nästa projekt, bestämma de funktioner som gör den största effekten. Du kan välja allt från utskriftsstorlek bildkvalitet, så att du alltid har tillgång till de etiketter som du behöver.