det bästa MIDI-program

Integrera och synkronisera musikinstrument, extern hårdvara och programvara för att ta ljudproduktion ansträngningar, musikaliska kompositioner och även liveframträdanden till nästa nivå.

MIDI Software har funnits i mer än 20 år. Under denna tid har det utvecklats från dyra, begränsade program tillgängliga endast för big-utgifterna producenter med stor hårdvara, dess lätt tillgänglig, funktionsrik formen idag. MIDI Software har gjort det möjligt osignerade och unheralded artister att spela in, redigera och omvandla enkelriktade MIDI-meddelanden till tydliga, repliker meddelanden som kan integrera och även automatisera olika hårdvara, dator och instrumentala komponenter.

Det finns ofta en stor förvirring över MIDI “händelsemeddelanden” och vanligt förekommande ljudformat. MIDI inte, i bokstavlig mening, överföra ljud media. Snarare kommunicerar det “händelsemeddelanden”, som är kommandon för att ändra tonhöjd, tempo, volym, vibrato, klocksignaler och andra värden och ledtrådar som konstruera parametrar genom vilka ljudfiler och media filtreras. MIDI skiljer sig också från traditionella ljudformat i den meningen att det är mycket mindre i datastorlek, befintliga tvingande data snarare än komprimerat eller okomprimerat ljud vågformer.

Medan MIDI rötter började på scenen med sin snabbt antagande av performancekonstnärer med en betydande synthesizer rack, har det sedan utvecklats till finna användning bland både producenter och kompositörer. Medan de flesta MIDI program är inriktade mot de tidigare, flera MIDI-program, inklusive Smartscore X MIDI Edition, har speciella funktioner för att kommentera, ändra och integrera traditionella notation och scoring funktioner inom en mjukvarubaserad, MIDI intensiv miljö.

Med MIDI Software, kan producenter och kompositörer påskynda sammansättning och sekvense insatser och påskynda inspelningsprocessen med automatiserad parameter modulering och instrumentala ledtrådar. Kompositörer kan komponera hela poängen i notskrift eller tabulatur och även skriva leadsheet med texter och instrumentala ledtrådar för användning i en orkester eller symfonisk miljö. Artister och DJ: s, som var bland de första att dra nytta av MIDI, har till sitt förfogande ett verktyg som kan reproducera på scenen vad kunde tidigare endast övervägas i studion eller avrättas med ett brett spektrum av instrument eller med hjälp av den svåra “Kontroll spänning “sekvensering.

Även MIDI “händelsemeddelanden” inte kräver loppet av vanliga ljudfilformat, dessa program fortfarande, i nästan samtliga fall, kräver en hel del datorkraft. Som sagt, helt enkelt uppfyller de grundläggande systemkraven är inte på något sätt en försäkran om att programmet kommer att vara optimal – eller ens tveksam. Det är av denna anledning som blivande och samtidiga MIDI användare programvara bör överstiga de grundläggande programvarukrav för att säkerställa optimal funktion och prestanda.

Inte alla MIDI program är skapade lika. Vissa MIDI program och applikationer som finns i Digital Audio Workstation program lämpar sig för en stil eller produktionssättet, medan andra är mycket flexibla, mångsidiga och finner apt användning som en MIDI-program och ljudproduktion programvara. Andra också omfatta alla dessa baser och kan även hålla sina egna på scen för liveframträdanden.

Följande är de kriterier som vi använde för att utvärdera MIDI Software

I denna webbplats hittar du artiklar relaterade till MIDI-program samt fördjupade recensioner av några av de mest populära och utbredda MIDI program som finns, inklusive våra topprankade program FL Studio, Digital Performer och Numerology.