det bästa hem mediehanteringsprogram

Nu kan du trådlöst strömma alla dessa filmer, foton och musik på datorn till din HDTV, spelkonsol och mer, med rätt programvara eller medföljande hårdvara.

Hem mediehanteringsprogram är bra för strömmande filmer liksom alla digitalt medieinnehåll, såsom video, tv-program, musik och foton, som lagras på din dator och trådlöst strömma och titta på eller lyssna på dem på kompatibla enheter som HDTV, spel konsoler, mobil eller handdatorer och mer. Mjukvaran kan antingen levereras med en enhet, som en Apple TV, eller kan köpas och installeras på datorn, till exempel Nero Mediahome.

Hem Media Management Devices

Apples senaste versionen av Apple TV och Apple TV OS (operativsystem) kan nu användare att strömma deras digitalt medieinnehåll från sina Mac eller Windows-datorer. Med AirPlay kan användare även strömma innehållet på sina iPhones, iPods och iPads till Apple TV, för att titta på en HDTV. Men med Apple TV, du kan bara strömma till enheten och till en HDTV, inte andra enheter.

Till skillnad från de övriga hemmamediehantering programvara apps som vi tittat på, kan Apple TV också köpa filmer, TV-program och musik, eller hyra filmer och TV-program. Du kan också få tillgång till YouTube, MobileMe, Flickr, internetradio (inklusive Last.fm) och poddsändningar.

Windows Home Server levereras med speciella mediaservrar, som är prisvärda och möjliggör en mycket mer noggrann organisering, streaming och även säkerhets upp Windows PC och Mac, och deras digitalt innehåll. En av dessa enheter är HP Media Server. Du kan också komma åt filer (dokument, videor, etc.) samtidigt på vägen eller på kontoret, från en kompatibel mobiltelefon eller handdator eller en bärbar dator.

Du kan inte köpa eller hyra innehåll, men du kan göra det från datorn och titta. Däremot kan du få tillgång till internetinnehåll från valfritt antal webbplatser, som YouTube, Vimeo, Pandora, Flickr och andra.

Home Media Management fristående programvara

Som vi nämnde ovan, det finns både mjukvara som medföljer en enhet, och sedan finns det fristående hem mediehanteringsprogram som kan köpas och installeras på din dator. Dessa inkluderar TwonkyServer för Mac och Windows, Nero Mediahome för Windows och Elgato EyeConnect för Mac.

Alla tre program gör bra med direktuppspelning av digitalt medieinnehåll till olika kompatibla enheter, såsom HDTV, spelkonsoler, Blu-ray eller DVD-spelare och andra. TwonkyServer tar det ett steg längre genom att spela upp bilder till wifi-aktiverade digitalfotoramar.

Inte varje hem mediehanteringsprogram app kommer att stödja alla nedanstående kriterier, men de bästa kommer att stödja de flesta av den.

Förhoppningsvis våra översynen kommer att hjälpa dig att jämföra bästa hem mediehanteringsprogram, oavsett om det levereras på en enhet som Apple TV, eller som fristående program. Med rätt app, kan du hantera och trådlöst strömma filmer, musik och foton till din TV, mobiltelefon, spelkonsol och andra enheter. Var noga med att besöka vår lärcentrum för mer information och lärcenter artiklar om hem mediehanteringsprogram, och en del av de relaterade tjänster, såsom film och TV-program nedladdningar.