den bästa ljudredigering programvara 2017

Med topprestanda i vår granskning är WavePad, Gold Award vinnaren, Adobe Audition, Silver Award vinnaren, och Acoustica Digital Audio Editor, brons pristagare. Här är mer om att välja ett system som uppfyller dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 produkter.

Ljud redigeringsprogram är ett prisvärt och enkelt sätt att redigera och spela in ljud. Vare sig du letar efter en ljudredigerare för att spela in dina poddsändningar eller om du har en låda av gamla vinylskivor och band som du vill digitalisera och återställa, har ljudredigering programvara verktyg för att utföra dessa och många andra ljudredigeringsuppgifter. Bortsett från att vara prisvärd och enkel att använda, de flesta ljudredigerare har en medfödd förmåga att återställa dåliga analoga inspelningar till högre ljudkvalitet. Många av de professionella ljudredigering program vi granskat tillhandahålla verktyg för att ta bort väsande ljud, hum, klick och pops som är associerade med dåliga analoga inspelningar.

Många av de program som bara vi granskat arbetar med PC-baserade operativsystem. Om du är en Mac-användare, kan du besöka vår webbplats på ljudredigering programvara för Mac att hitta produkter som är exklusiva för redigering och spela in ljud på Mac-datorer.

Ljud redigeringsprogram är också ett utmärkt verktyg för podcasters. De flesta ljud redaktörer kan du spela in en eller två källor till ljud samtidigt. Mängden utrustning du behöver är minimal, vilket är en fördel att äga ljud redigeringsprogram jämfört med en Digital Audio Workstation (DAW). Allt du behöver är en USB-mikrofon, en ljudredigerare och något att tala om, och du kommer att vara på väg att spela in en podcast. Om du vill hitta mer information om ljudredigerare eller podcasting, ta en titt på ytterligare artiklar om ljud redigeringsprogram.

Ljudredigering program verkar synonymt med DAWs, men de är två olika enheter. DAWs har möjlighet att spela in ett obegränsat antal ljudkällor samtidigt. DAWs ger också många insticksprogram, effekter och virtuella instrument för att underlätta produktionen av musik.

Nackdelen till DAWs är att även de inledande versioner av DAWs är dyra jämfört med professionella ljudredigeringsprogram. En inledande version av en DAW kommer att köras minst $ 100, medan du kan köpa en professionell kvalitet ljudredigerare för under $ 50. Om du letar efter en professionell nivå DAW, som kan kosta uppemot $ 550 och äter upp mycket av den tillgängliga lagringsutrymme och minne på datorn, något en ljudredigerare inte kommer att göra. Om du letar efter programvara som är mer kraftfull än dessa ljudredigerare, kan du besöka vår Recording Studio Software plats för fler inspelningsalternativ.

Många gratis ljudredigerare finns att ladda ner. Dessa program erbjuder begränsade resurser i förhållande till deras köpbara motsvarigheter. När du köper ljud redigeringsprogram, får du mycket mer effekter, filter och redigeringsverktyg. När du har fler verktyg och effekter, du sluta med bättre kvalitet ljudinspelningar.

En av de viktigaste attribut att tänka på när du söker efter den bästa ljud redigeringsprogram är hur väl ljudredigerare bort oönskat brus från en dålig ljudinspelning. Detta beror på vilken typ av brusreducering verktyg programvaran har och deras effektivitet.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Vi fick enheterna i vår jämförelse genom att ladda ner fullt fungerande versioner av varje program. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över våra testmetoder, inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Andra viktiga egenskaper av ljud redigeringsprogram

Utanför förmågan att återställa bullriga analoga inspelningar, kommer en ljudredigerare med en uppsjö av ljudredigeringsverktyg och effekter ger dig fler alternativ på hur du redigerar ljud.

En ljudredigerare bör också ge en ren och anpassningsbar arbetsyta. När du kan anpassa menyer och verktygsfält, kan du skapa en arbetsyta som främjar produktivitet. Användarupplevelsen är precis lika viktiga som de verktyg som tillhandahålls i mjukvaran.

Ljud redigeringsprogram: Vår Bedömning och rekommendationer

De tre bästa artister – Adobe Audition, Acoustica Digital Audio Editor och WavePad – utvecklades bättre än resten vid sanering ljud provet samt att ge intuitiva arbetsytor att spela in och redigera ljudprojekt. De har också möjlighet att arbeta med ett antal olika ljudformat så att du inte stöter på några import- eller konverteringsproblem.

MAGIX Audio Cleaning Lab, även om det inte rankas så högt som våra topprankade produkter, förtjänar ett hedersomnämnande. Detta program ger en av de renaste gränssnitt att använda. Plus, ljudrestaureringsverktyg fungerar bra med liten ansträngning. Detta program gjorde en av de bästa jobben på att städa upp vår ljudprov.