den bästa gitarr lektion programvara 2017

Med topprestanda i vår granskning är Rocksmith, Gold Award vinnaren, eMedia Guitar Method, Silver Award vinnaren, och eMedia Rock Guitar for Dummies, brons pristagare. Här är mer om att välja ett system som uppfyller dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av våra 10 populäraste programmen.

Kostnaden och tillgänglighet i person gitarr lektioner kan göra det svårt att lära sig spela gitarr. Gitarrlektioner kostar i allmänhet mellan $ 20 och $ 50 dollar per lektion, och du brukar ha att resa till din lärare skola eller hus för dina lektioner. Dessa skäl ensam kan hålla dig från att uppnå ditt mål att bli en gitarrist. Gitarr lektion programvara är ett bra alternativ till att ta privata gitarr lektioner.

Det finns många fördelar med att använda gitarr lektion programvara för att lära sig spela gitarr. Du kan ta lektioner i bekvämligheten av ditt eget hem, kan du göra din egen träningsschema och du behöver inte betala för varje lektion. Gitarr lektion programvara ger en hel läroplanen för lektioner till priset av en enda lektion. De är kostnadseffektiva och ger dig möjlighet att lära sig på dina villkor.

Gitarr undervisning programvara kombinerar videokurser, övningsverktyg, ljudfiler och strukturerade undervisningsmetoder för att lära dig att spela gitarr. Inte alla av gitarr program vi granskat är programvara strängt taget. Vissa online gitarrlektioner kräver att du betalar en medlemsavgift för att få tillgång till alla tillgängliga lektioner. När du skaffa ett medlemskap, du loggar in lektionen portalen från webbplatsen. Dessa program kräver bara en Internet-anslutning för att använda.

De flesta av de program inkluderar video tutorials som lär dig grunderna i gitarrspel, då kan du tillämpa dem på låtar. Övningsverktyg finns också så att du kan så småningom behärskar tekniken. Det bästa gitarr lektion programvara är interaktiv med ditt spel, ger feedback i realtid medan du spelar. Detta innebär att programmet kommer att visa dig vilka toner du spelat felaktigt så att du kan se dig själv bättre. Dessa gitarr program kan du ansluta din gitarr till datorn med ett ljudgränssnitt eller ljudkort. Andra program använder webbkameran mikrofon för att lyssna på dig när du spelar.

För majoriteten av dessa online gitarr tutorials, betalar du en fast pris och har de lärdomar som finns att hämta eller har DVD-skivor skickas till dig. Andra program är teckning som sker. Dessa gitarr tutorials erbjuder både månatliga och årliga medlemskap för att få tillgång allt innehåll lektionen. De årliga abonnemang till dessa program köra någonstans från $ 50 till $ 80 per år medan månadsabonnemang kostar mellan $ 5 och $ 13 per månad.

Gitarr lektion programvara bör omfatta ett brett spektrum av ämnen så både början och avancerade spelare kommer att finna det användbart. Om du just har börjat spela gitarr, du vill ha ett program som lär dig hur man spelar ackord, läsa noter och master gitarrtablatur. Om du är mer avancerade, men du vill program som omfattar improvisation, skalor och intervall för att hjälpa dig avancera som spelare. Vi rankas gitarr program lektions enligt deras läroplan täckning och olika praxis verktyg som hjälper dig att finslipa din gitarr spelar färdigheter. Om du vill ha mer information om detta ämne, läsa andra gitarr lektion programvara artiklar.

Musikteori har många begrepp och termer för att lära och komma ihåg. Gitarr lektion program som hjälper dig att komma ihåg dessa begrepp kommer att stärka dina kunskaper om musik och förbättra din gitarr färdigheter.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Utvecklarna hade ingen ingång eller inflytande över våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Vi granskade en handfull gitarr lektion program för att ge dig de bästa alternativen till det personliga lektioner. Alla program vi granskat är prissatta under $ 80 dollar, vilket är mycket billigare än vanliga i personer lektioner.

Rocksmith är our Top Ten Gold Award vinnare. Rocksmith kombinerar teknisk utbildning med spel att hålla eleverna engagerade och ha roligt när man lär sig att spela gitarr. Denna programvara omfattar alla grunderna och grunderna såsom ackord och läsning tabulatur, men gör det på ett roligt sätt med video lektioner och spel för att hjälpa dig att förbättra. Du har också alla de verktyg du behöver för att lyckas såsom tempo justering och avsnitt looping så att du kan öva i din egen takt tills du till fullo förstå ett begrepp. Denna gitarr programvara är en unik ta på vanliga gitarrlektioner och uppmuntrar dig att lära på ett roligt och interaktivt sätt.

eMedia Guitar Method tjänar våra Top Ten omdömen Silver Award. Denna gitarr lektion programfunktioner 180 gitarr lektioner och över 70 låtar för dig att lära. Detta program gör det också möjligt att skriva ut lektioner så att du kan öva noter när du är borta från datorn. Det finns video och ljud lektioner samt en ackordlexikon och ordlista för att lära dig musikteori. Vi hittade gränssnittet lite svårt att använda jämfört med Rocksmith, men totalt sett är ett bra alternativ till vanliga gitarrlektioner.

eMedia Rock Guitar for Dummies är our Top Ten Bronze Award vinnare. Denna gitarr lektion program har inte riktigt lektionen täckning Rocksmith eller antalet låtar och lektioner som eMedia Guitar Method gör, men det täcker nödvändigheter för nybörjare som stämmer din gitarr, grundläggande ackord och justerbara tempo för att hjälpa dig att öva. Denna programvara ger också ett ackord ordbok, ordlista och utskrifter för att hjälpa dig att lyckas i din gitarr lärande äventyr.