den bästa blu-ray-spelare programvara 2017

Blu-ray-spelare programvara ger ett sätt att titta på Blu-ray-filmer via datorn i stället för en spelare. Det kan också exklusiva filmer till HD eller 3D och ger dig massor av kontroll över ljud och visuella inställningar.

Med topprestanda i vår granskning är PowerDVD 15 Ultra, Gold Award vinnaren, WinDVD Pro 11, Silver Award vinnaren, och Macgo Blu-ray spelare, brons pristagare. Här är mer om att välja Blu-ray-spelare programvara för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 produkter.

Det enda som är bättre än att titta på en film på den stora skärmen är att titta på det i hög kvalitet från bekvämligheten av soffan. Blu-ray-filmer har skarpa definition och starka färger vi går på bio för, men du kan njuta av samma kvalitet direkt från din bärbara dator utan att sprita ut massor av pengar, tack vare Blu-ray-spelare programvara. Normalt kan programvaran spela inte bara din favorit Blu-ray-filmer, men också standard-definitioner DVD-skivor och ett stort utbud av digitala videoformat.

Eftersom videospelare programvara är så populär, det finns en gratis alternativ, det Leawo Blu-ray spelare. Detta fri programvara är perfekt för dem som vill njuta av högkvalitativt ljud och video men också på en budget. Som med alla fri programvara, är det viktigt att vara medveten om risken för bloatware och att använda den på eget ansvar.

Denna programvara kan du enkelt titta på Blu-ray-filmer på datorn eller i ditt hemmabio utan att minska ljud eller videokvalitet, vilket är vad du kan uppleva med en vanlig mediaspelare. Beroende på vilket program, kan du även exklusiva videon definition kvalitet, har tillgång till en Power Manager och ansluta till Internet för att få tillgång till extra funktioner eller sociala mediedelning. Dessutom har många Blu-ray-spelare program har mindre men ändå fördelaktiga egenskaper, som anpassningsbara skinn eller en Windows 8-kompatibel pekskärm.

Sammantaget tar programvaran stället för en fysisk Blu-ray-spelare, vanligtvis till en lägre kostnad med fler funktioner och inställningar. Måste dock din dator fortfarande att ha en skivenhet som kan läsa Blu-ray-skivor, eller du måste ha digitala Blu-ray-videofiler. Det fungerar också bra att spela brända Blu-ray eller DVD-skivor. Sanna filmentusiaster kan hålla sina videoklipp organiseras med hjälp av kvalitet DVD-samling programvara. För mer information om olika Blu-ray-spelare programfunktioner och konfigurationer, kolla in våra artiklar om Blu-ray-spelare programvara.

Vi testade varje Blu-ray-spelare program för att se omfattningen av dess funktioner, inställningar, funktionalitet och användarvänlighet. Vi testade programmen i huvudsak på hur många olika typer av media skivor och digitala filer som de kan bearbeta och den kvalitet som de produceras. Slutligen såg vi för kvalitet programvara som kom med flera olika typer av kundsupport och var kompatibel med så många datorns operativsystem som möjligt.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Vi fick programvaran i vår jämförelse genom detaljhandeln inköp. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till mjukvarutillverkare före publicering.

Tre Blu-ray-spelare program – PowerDVD 15 Ultra, Video WinDVD Pro 11 och Macgo Blu-ray spelare – steg över resten i vår jämförelse, främst på grund av sin användarvänlighet, ljud- och videofunktioner, inställningar och supportalternativ. Dessa är de faktorer som vi gav mest vikt i vår ranking.

Oavsett om du i slutändan väljer att betala en vacker slant för programvara eller är OK med den fria alternativet kan Blu-ray-spelare programvara hjälper dig att få en förhöjd och trevlig film bildupplevelse. PowerDVD vann över de andra eftersom det är extremt intuitivt, har fantastiskt media kompatibilitet och kodas väl, att låta det löpa smidigt trots att fullspäckad med funktioner. Det möjliggör en smidig film-tittar session, vare sig med en fysisk Blu-ray-skiva eller en MKV-fil.

WinDVD Pro 11 är en lång tid populär spelare, och vi gillar det eftersom det har topp-hyllan egenskaper och funktioner, allt medan du kör på bara 8 procent processoranvändning. Macgo Blu-ray spelare är en smart spelare fullspäckad med funktioner som är lätt att använda. Blu-ray-spelare programvara gör det enkelt att titta på dina favorit flicks bekvämt på din bärbara dator eller hemmabio, upplyftande din filmkväll.