den bästa anställd övervakning programvara 2017

Med topprestanda i vår granskning är Veriato 360, Gold Award vinnaren, NetVizor, Silver Award vinnaren, och StaffCop, brons pristagare. Här är mer om att välja ett system som uppfyller dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 system.

E-post är den översta platsen för dataintrång för företag som anställda utbyta information via affärskorrespondens. Det är viktigare att säkra och spåra information när du är skyldig att följa HIPAA lagar, FINRA regler och grama förfrågningar. Det finns några grundläggande e-övervakningslösningar tillgängliga som hjälpa till att övervaka de anställdas e-post för att säkerställa kritiska data inte oavsiktligt eller avsiktligt, delade. Anställd övervakning programvara inkluderar e-övervakningsmöjligheter och ytterligare verktyg för att övervaka andra aktiviteter anställda under arbetstid.

En annan viktig aspekt av PC-övervakning programvara är förmågan att övervaka anställdas aktivitet samtidigt som man utnyttjar företagets utrustning, såsom bärbara datorer och datorer. Dessa lösningar kan du se vilka webbplatser anställda tillgång, när de anställda hämta filer, och som anställda ansluta eller ta bort USB-enheter. Dessa program varnar dig också när specifika sökord söks att ditt företag bedömer angå, inklusive jobbsökning, pornografiskt material eller konkurrenskraftiga kontakter. De bästa anställd-övervakningssystem ger administrativa kontroller som gör att du kan blockera vissa av dessa aktiviteter, ytterligare begränsa tillgången till olämpliga eller osäkra webbplatser. Anställd övervakning kan ibland också användas för att spåra när en anställd är på klockan.

Under övervakning anställdas e-post verkar vara ett intrång i privatlivet, styrde United State högsta domstolen i 2010 att det är lagligt för företag att övervaka vad deras anställda när de arbetar på klockan eller använda företagets utrustning, inklusive bärbara datorer, personsökare, USB-enheter och mobila enheter. Men det har aldrig varit några föreskrifter om vilken typ av program företag kan använda vid övervakning av anställda. Detta innebär att program som övervakar nyckel stockar och fånga lösenord kan användas, men det är ofta någon etisk kontroverser om huruvida de borde vara.

Medan den federala regeringen inte lägger några begränsningar för anställd övervakning, vissa enskilda stater har några skydd på plats. Fler och fler stater kräver arbetsgivare att anmäla sina arbetare om deras företag övervakar online-aktivitet, inklusive e-post och tangenttryckningar. Dessa anmälningar kan vara inom den anställde handbok, en del av den nya arbetstaga läggning eller helt enkelt skickas ut som en e-postpåminnelse.

Vid användning av anställd-övervakning programvara, kan du välja att köra den antingen stealth eller transparent mod. Stealth mode, även känd som tyst läge, innebär att dina anställda inte kan se att de övervakas. Bra övervakning programvara körs osedda och oupptäckta av de anställda.

Transparent övervakning är när dina anställda kan se övervakningsprogrammet på sin dator. Programvaran måste installeras på varje enskild dator, inklusive den administrativa portalen. Detta är inte så lätt som stealth mode, eftersom administratörer måste kontrollera varje enskild rapport om varje arbetsstation. Anställd-mjukvara är utformad för att installeras på flera datorer, inklusive ett administrativt station, för att arbeta oupptäckt av de anställda. Men för att denna typ av program ska fungera, måste du först stänga av brandväggen. Brandväggen slås på igen när installationen är klar, men det är nästan omöjligt för att programmet ska fungera utan ytterligare programmering eller patchar för att aktivera PC-övervakning programvara för att komma runt programmet. Detta punk ett hål i säkerhetssystemet, vilket gör nätverket sårbart för virus, trojaner, spionprogram och andra hot.

Det är också viktigt att notera att många medarbetare-övervakningsprogram ser legitim men är verkligen virus i förklädnad. Även om det kan ge dig keylogging och lösenords fånga kapacitet, kommer det också att samla in dessa uppgifter bakom kulisserna för att sälja eller använda för att bryta ditt företags säkerhetsåtgärder. Vi gjorde omfattande forskning för att säkerställa legitimiteten hos varje program på vår medarbetar övervakning programvara uppställning. Eftersom de flesta av dessa program fungerar runt din brandvägg, är det fortfarande möjligt för andra hot läcka igenom.

Refog är en lösning som vi testade som fungerar endast i transparent läge, vilket innebär att dina anställda kan se programmet på sin arbetsstation. Det måste installeras direkt på datorn du övervakar och administratörer har åtkomst till den från samma dator med jämna mellanrum. Detta innebär att du inte behöver kompromissa dina brandväggar för att övervaka anställdas aktivitet. Det bara inte kommer att upptäckas som resten av de lösningar vi granskat är.

Övervakning programvara och föräldra programvara finns två lösningar som övervakar person datoranvändning. Eftersom dessa lösningar är installerade och används på en enda dator, de inte utgör samma hot som e-övervakningsprogram som arbetar runt brandväggar. Dessa lösningar kommer med ytterligare alternativ för att förhindra cybermobbning och verktyg för barn och make övervakning medan nätet.

E-övervakning är en term ofta sökt när företag letar efter en antiviruslösning som kommer att övervaka inkommande och utgående meddelande för hot som virus, spionprogram och trojaner. Vi har ett bra utbud av affärer antiviruslösningar om detta är vad du letar efter.

Några high-säkerhetsföretag, såsom Intermountain Healthcare, använda e-post krypteringsprogram för att bidra till att säkra personlig hälsoinformation och annan viktig information som behöver skyddas när de skickas till tredjepartsmottagare, exempelvis försäkringsbolag justerare. Dessa program krypterar e-postmeddelanden som bara kan översättas och läsas av en auktoriserad mottagare. Detta hjälper till att säkerställa känslig information endast nås och användas av personer som behöver denna information samtidigt som det så säkert som möjligt.

Många antivirus- och brandväggslösningar, såsom Symantec, omfattar vissa övervaknings alternativ, såsom Data Loss Prevention, lokalisera förlorade enheter och e-postskydd. Men dessa inte har möjlighet att spåra tangenttryckningar, fånga lösenord eller andra funktioner i gransknings som Aktivitet andra anställd övervakningssystem Monitor och, även om de fortfarande ger en hög säkerhetsnivå.

Om du bestämmer du vill övervaka dina anställda aktivitet och e-post, alla lösningar på vår topp tio ingår övervakningsfunktioner för aktiviteter på webbsidan, flyttbara lagringsmedia, såsom flash-enheter, sökord varningar och tangenttryckningar fånga.

För mer hjälp med att välja ett övervakningssystem, läs våra djupgående artiklar om anställd övervakning. Du kan också kolla in köpguide på vår systersajt, Business News Daily.

Det första steget vi verktyg för att utvärdera pc-övervakning programvara var att arbeta med vår IT-avdelning för att säkerställa var och en är en legitim lösning och inte ett virus i förklädnad.

Vi tittade på personalövervakningslösningar som är utformade för mikro eller de under fem anställda. Vissa företag har differentierad paket med fler användarlicenser och avancerade funktioner för en högre kostnad. Denna information är användbar för att hålla i åtanke när du överväga dina nuvarande verksamhet storlek, företagets mål och den potentiella tillväxten.

Vi ansåg övervakningsverktyg medföljer varje program och gav högre betyg för dem som ingår funktioner utöver de grundläggande e-post, webbsidor och applikationer övervakning. Dessa inkluderade alternativ såsom bevakning av tryckta, sociala medier spårning och meddelanden för raderade och hämtade data. InterGuard är en lösning som innefattar båda dessa funktioner.

Vi är också imponerad av de lösningar som inkluderar en inaktivitet bildskärm, som talar om när en anställd som är på en affärs utsedd skärmen fortfarande fungerar eller helt enkelt lämna en godkänd plats upp när du chattar, spelar på deras personliga enhet eller gå ifrån sin arbetsstation ofta. Närvaro spårning är en annan funktion som vi letade efter eftersom detta gav traditionella pc-övervakningsprogram en extra viktig funktion att bestämma när de anställda är på jobbet eller inte. Våra två översta pc-övervakningslösningar har båda dessa funktioner. Arbetet Examinator har också dessa verktyg.

Medan vart och ett av de program som vi granskat har varningar så att du vet när en icke godkänd plats håller på att läsas eller vissa sökord som skrivs eller sökt efter, såg vi för ytterligare kontroller för administratörer att dra nytta av. Majoriteten av programvaran på vår topp tio kan du blockera eller filtrera specifika webbplatser och övervaka eller blockera användningen av flyttbara lagrings, såsom USB-enheter.

Ett verktyg som inte är mycket vanligt är tidskontroller. Pearl Echo.Suite har denna funktion, som låter dig blockera webbplatser och applikationer under vissa tider på dagarna och låta dem utanför de angivna tider. Det ger dig också ett sätt att låta vissa anställda tillgång till viktiga webbplatser samtidigt förbjuda dem från andra arbetstagare.

Vi fann att en bra personal och alternativ stöd är avgörande för användningen av personal övervakningsprogram. Detta beror på att majoriteten av de program vi granskat kräver ytterligare programmering, kodning eller installation av korrigeringen för att fungera korrekt. I vissa fall, de behöver anpassad programmering, men detta är vanligtvis ingår i programmet inköpspriset.

Företagen använder e-övervakningssystem för att se till att känslig information delas inte utanför företaget genom meddelanden eller bilagor. Den här funktionen ingår som en del av varje anställd-övervakningssystem, som används tillsammans med andra verktyg för övervakning, för att garantera de anställda är engagerade i produktiva arbetsuppgifter och för att kontrollera programanvändning, webbsökningar och nedladdade filer.

Vi hittade Veriato 360, Netvisor och StaffCop vara de bästa anställd övervakningslösningar på grund av oförmågan för de anställda att upptäcka programmet på sina datorer, mängden övervakningsfunktioner ingår och det stöd som erbjuds. Var och en av lösningarna på vår lineup övervakar anställdas aktivitet och hjälper till att hålla koll på dina viktiga data.