de bästa Internet-TV platser i 2017

Streaming TV via webbplatser har blivit en stapelvara i hem över hela nationen. För många människor har det ersatt kabel. Om du nyligen prenumererar på en kabeltjänst, du vet av att kunna spela din underhållning på en digital videobandspelare. Strömmande underhållning från Internet har många av samma fördelar. I stället för att planera din dag runt TV-program, kan du planera din tv-program i din dag.

Titta på nätet TV på din fritid har blivit go-to alternativ för många människor för en mängd olika skäl. Människor inte alltid har tid att titta favoritprogram så att luft under bästa sändningstid. Dessutom är proportionellt fler människor släppa kabel som månatliga räkningar ökar, tillsammans med dolda avgifter, göra kabel allt för dyr. Medan några av de bästa internet-tv-tjänster inte har de senaste avsnitten tillgängliga för direktuppspelning, många tittare offra vara aktuell för en stor månadsavgift.

Du behöver inte titta på internet-TV från din lilla skrivbordet. Med kvalitet apps, kan du berusnings titta på dina favoritprogram på platt-TV eller på en tablett om du är på språng. I vår forskning har vi funnit att de bästa internet-TV-tjänster är Netflix, Amazon Prime Instant Video och Hulu Plus. För mer information, välkommen att kolla in våra artiklar på strömmande TV.

När du väljer vilken online-TV webbplats är rätt för dig, är den första sak att tänka på vad TV-program du vill titta på. Varje plats har rätten att strömma olika shower. Dock har ingen service rätten att strömma varje program.

Vi betygsatt och rankas Internet-TV webbplatser baserat på följande kriterier.

De bästa Internet-TV webbplatser har rätt kombination av allt du behöver. Men ingen av dem perfekt, så du kommer att vilja se till att du vet vad de viktigaste funktionerna är att du och väljer därefter. När du gör, kommer du att vara redo att titta på dina favoritprogram när du vill.