de bästa elektroniska journaler (EMR) mjukvara 2017

Konvertering från papperspatientjournaler till ett digitalt format är vägen för framtiden. Elektroniska journaler programvara hjälper dig att börja kartlägga digitalt.

Inom det medicinska området, är en av de vanligaste typerna av teknik elektroniska journaler (EMR) programvara. Detta verktyg är skiftande praxis i alla storlekar från pappers kartläggning elektroniska av olika skäl, bland annat statliga incitament och regler som uppmuntrar praxis för att genomföra elektroniska patientjournaler (EPJ) system. För läkare i små eller enkel utövare praxis kan genomföra EHR programvara verka som en skrämmande tar mycket tid och ekonomi. Men för att få statliga incitament och hålla jämna steg med tekniken för andra anläggningar, kan anpassade EMR / EHR programvara vara en stor investering.

Numera har många företag använder termerna EMR och EHR omväxlande. Men de är tekniskt annorlunda. EMRs är praxis specifik, när en praxis använder ett EMR, att medicinsk information förblir i praktiken. Ehrs samla exakt samma information och ha samma funktioner som EMRs, men de tar det ett steg längre. Bra EHR programvara som uppfyller nationella föreskrifter och standarder kan säkert dela medicinsk information mellan flera organisationer utanför en enda praktik, såsom laboratorier, apotek och statliga immuniserings register. Med medicinsk information delas, gör patienter och läkare inte behöver oroa sig för misstag över förskrivning läkemedel eller upprepa långa, dyra tester. Denna funktion interoperabilitet innebär att patienter kan få konsekvent, omfattande vård oavsett vilken vårdgivare de går till.

Med denna programvara, du vill ha en EMR / EHR som är lätt att använda och passar till arbetsflödet för dig och din personal. Det bästa programmet erbjuder full anpassning av viktiga funktioner, t.ex. mallar och patient diagram. Du bör också leta efter system med EHR funktioner, såsom möjligheten att integrera med Labs, apotek och statliga immuniserings register. De bästa journalsystem för mindre metoder som vi tittat på är GE Healthcare, athenahealth och eClinicalWorks. Du kan också läsa våra artiklar om EMR programvara för att lära mer om vilka mjukvarulösning skulle vara bäst för sjukhusets behov.

Eftersom en EMR är involverad i de flesta aspekterna av att köra en praxis från dag till dag, vill du överväga en mängd olika funktioner. Bra EMR / EHR programvara erbjuder dig verktyg för att involvera dina patienter i sin egen vård, såsom med patientportaler. Med övergången till Ehrs, vill du också att se till att systemet du väljer kan dela information på ett säkert och tryggt med andra anläggningar. Det bästa programmet rundor ut sina funktioner med stor back-office-funktioner så att din praktik kan löpa smidigt bakom kulisserna. Alla dessa funktioner i kombination bör lägga till upp till uppfylla eller överträffa statliga regleringar.

Med en sådan viktig teknisk Förutom din praktik, vill du se till att du får den bästa EHR programvara för din anläggning arbetsflöde. Rätt programvara förbättrar din kontorsarbete och patientvård och samtidigt följa viktiga regler, som kan netto du extra incitament och hjälpa dig att undvika dyra böter.