bästa programvara för att lära sig franska i 2017

Att lära sig ett nytt språk öppnar dörrar i näringslivet, resor och det dagliga livet. Kolla in våra recensioner på bästa mjukvaran för att använda när du vill lära sig franska.

Med topprestanda i vår granskning är Fluenz, Gold Award vinnaren, Easy franska Platinum, Silver Award vinnaren, och Ouino franska, brons pristagare. Här är mer om att välja ett program för att uppfylla dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 lära sig franska programvara.

Det finns många skäl att lära sig franska som andraspråk, 29 i själva verket. Franska är det officiella språket i 29 länder runt om i världen. Det talas på platser runt om i världen, från Kanada till Vietnam och delar av Afrika. Franska kan vara avskräckande för engelsktalande, men det finns knep för att lära sig språket som hjälper dig att förstå och kommunicera innan du är flytande. Engelska är en kusin till franska, och lära sig franska är ännu enklare om du har erfarenhet med spanska, italienska eller andra romanska språk med anknytning till franska.

Vare sig du är att lära sig språket för skojs skull, resor eller arbete, lära sig att tala franska öppnar nya möjligheter. Vi utvärderade bästa lära sig franska programvara runt. Du kan också kolla in våra artiklar för att lära sig mer om det franska språket, att lära sig spanska och andra språkinlärnings alternativ.

När du letar efter lära sig franska programvara, måste du överväga din flyt mål, schema och inlärningsstil. Om du slutligen vill vara flytande franska, är en uppslukande program med några engelska instruktioner bästa alternativet. Men om du bara vill fräscha upp språket eller lära sig grunderna snabbt, kommer de flesta program räcker.

Du vill också att överväga hur mycket tid du har att ägna åt att lära sig ett nytt språk. En majoritet av lära sig franska programvarualternativ kretsar kring du sitter vid datorn. Om du är ofta på språng, söka efter program som har MP3 eller ljud lektioner du kan lyssna på under din pendla eller när du tränar, gör sysslor och reser. Du kan också hitta webbaserade kurser du kan arbeta med överallt där du har en Internet-anslutning. De bästa online franska kurser fungerar på surfplattor och smartphones.

Det är ingen hemlighet att människor reagerar olika för att studera verktyg. Bildkort kan fungera för vissa medan recitera listor fungerar för andra. Lära sig franska programvara levereras i en mängd olika former med olika aktiviteter som tilltalar olika inlärningsstilar. Det bästa lära sig franska programvara har en mix av aktiviteter som täcker olika inlärningsstilar, de vanligaste är auditiv, visuell och kinestetiska, eller fysiska, lärande.

Auditiva elever svarar bäst på musik, ljud eller upprepning. Du kan vara en auditiv elev om du läser högt för att memorera listorna, har en talang för musik, ta talade anvisningar väl och allmänt behålla information bäst genom att lyssna. Learning verktyg som MP3 lektioner och talade upprepning fungerar bäst för dessa typer av elever.

Visuell inlärare bearbeta information bäst genom bilder, färger och kartor. De kan vara skickliga konstnärer, filmentusiaster eller komma ihåg ansikten av människor de mötte år sedan. Visuell inlärare svarar bra på bildkort och anteckningar och fraser när man lär sig franska.

Kinestetiska elever är doers som använder sina taktila förmåga att ta till sig information. Om du är en kinesthetic elev, du förmodligen skicklig med hantverk, fastställande mekaniska komponenter eller dans. Starka kinestetiska elever kan ha svårt att lära sig franska genom traditionella medel och kan svara bäst att leva handledare, tidsinställda spel och samtal praktiken.

Det bästa lära sig franska programvara vänder sig till alla typer av elever medan stretching mental förmåga med aktiviteter som testar olika delar av hjärnan. Till exempel program som Rosetta Stone tillgodose visuell inlärare med hjälp av flashcard-baserade aktiviteter med ljudsignaler. Å andra sidan, program som Pimsleur är ljud- och tung, lutar åt den klassiska lyssna, repetera och behålla formel.

Vi utvärderade mjukvara baserad på fyra kategorier: innehålls lektion, undervisningsverktyg, inlärningsmetoder, och installation och support. I varje kategori, tog vi hänsyn till vad som skiljer de bästa lära sig franska program bortsett från resten. Lektioner i den bästa mjukvaran innehåller aktiviteter som lär olika delar av franska liknande vokabulär, språkstruktur, stavning och fraser vanligt i konversationer. Många program har ytterligare pedagogiska verktyg som personligt utbildningsvägar som gör att du kan fokusera på det material du behöver veta innan du reser till en fransktalande land.

Alla lär sig och behåller informationen på olika sätt, så vi fokuserar på de vanligaste inlärningsstilar: auditiv, visuella och kinestetiska. Varje program har aktiviteter som presenterar informationen på samma sätt som åtminstone en av dessa inlärnings stilar. Till exempel, Michel Thomas och Pimsleur fokusera på ljud lektioner som gynnar auditiva elever. De flesta människor faller mellan inlärningsstilar, vilket gör de flesta lär franska program som lämpar sig för alla elever, men om du är en stark visuell, auditiv eller kinesthetic elev, anser produkterna med din lärstil noterat på matrisen.

Program med gränssnitt kvalitet jämna utmanande inlärningsprocessen med enkel navigering, några program buggar och estetik som håller dig engagerad. Det bästa lära sig franska programvara använder aktiviteter som fungerar bäst för din stil, men alla lär på olika sätt. Vi fann att mer variation ett program har, desto bättre kan nå människor med olika inlärningsstilar. Den totala lärande betyget reflekterar de olika aktiviteter som du kan hitta i varje lära sig franska program baserat på inlärningsstil. Ju högre poäng, desto mer passande detta program för alla typer av elever.

Mobila enheter som mobiltelefoner och surfplattor är inget nytt. Det är lätt att stirra på Facebook under din pendla, men telefonen kan också vara ett bra sätt att lära sig franska på språng. Vi hittade flera gratis och betald franska lektioner tillgängliga via online-lärande och mobilappar. På grund av deras portabilitet, dessa format långsamt ta över personliga språkinlärning sfär.

Appar som Duolingo tillåter dig att lära sig franska på ett pressat schema under lunchen, på väg till jobbet, under resor eller i din off tid. Dessa program är enkelt att dela med andra, har konkurrenskraftiga topplistor som andra populära mobila spel och är ofta gratis. Det finns också full online kurser som de på Rocket språk, Mango språk och Busuu.

Var och en av våra pristagare är lämplig för auditiva, visuella och kinestetiska elever. Fluenz, Rosetta Stone och Ouino franska alla har vackra gränssnitt utan glapp och snabba nedladdningstider. Dessa program har också kompletterande läromedel att använda när du är borta från datorn.

Vår Top Ten Recensioner Gold Award går till Fluenz franska, ett relativt nytt ansikte på språkinlärning programvara scen. Denna kurs använder en serie filmer, övnings samtal och skrivna och talade franska att lära dig språket mekanik och praktiska förutsättningar. Lektionerna bygger på varandra för att föra dig närmare flyt. Ämnet för varje lektion gäller att resa, så om du inte siktar på flyt, kan du åtminstone förbereda för din nästa resa. Fluenz är det enda program vi ses med en podcast, användargrupp, mobil kompatibilitet och fristående ljud lektioner. Det finns fem omgångar i Fluenz som hjälper dig att nå flyt.

Easy franska Platinum täcker de flesta innehåll och har de mest skiftande program vi granskat. I programmet hittar du aktiviteter som du får läsa, skriva och tala franska snabbt. I programmet hittar du omfattande ordlistor, talat matchande övningar, online-aktiviteter, rese videor och samtals praxis. För detta vinner det våra Top Ten omdömen Silver Award. Men det har ett äldre ser gränssnitt och hade en del tekniska problem under våra tester.

Vår Top Ten Recensioner Bronze går att Ouino franska. Den Ouino Systemet består av fem komponenter som fokuserar på uttal, samtal, grammatik, ordförråd och verb. Dessa fristående program kan hittas tillsammans i fem-i-ett program vi ses. Ouino tjänar sitt pris för den stora mängden innehåll i sin verksamhet. Denna franska undervisningsprogram går utöver nödvändigt vokabulär för resor och in som din favorit hobbies och intressen ämnen, vilket gör konversation komma naturligt. Dessutom är Ouino app identisk med PC-gränssnitt för att skära ner på alla plattformar förvirring.

Hedersomnämnanden inkluderar Pimsleur och Michel Thomas inlärningsmetoden. Dessa program inte placera högt på vår ranking eftersom de är specialiserade för auditiva elever. Båda programmen kretsar kring ljudlektions omgångar som du kan lägga till din MP3-spellista eller lyssna på CD. Även om de inte har tal- eller noggrannhets verktyg, båda programmen använder en liknande metod som uppmuntrar dig att lyssna och lära i en fokuserad och avslappnad miljö. Pimsleur och Michel Thomas är bra om du inte har mycket tid att spendera framför datorn när du lära sig franska.