bästa mäklare av 2017 för online-alternativ handel

Med topprestanda i vår granskning är OptionsHouse, Gold Award vinnaren, tradeking, Silver Award vinnaren, och Fidelity, brons pristagare. Här är mer om att välja ett system som uppfyller dina behov, tillsammans med information om hur vi kom fram till vår ranking av 10 företag.

Om du är bekant med aktiemarknaden och handel enkla lager, kan du finna dig som vill filial ut i högriskprojekt, som också kommer med potentiellt högre utdelningen. Ett optionsavtal motsvarar 100 underliggande aktier i ett lager. Du kan köpa eller sälja antingen köp- eller säljoptioner beroende på särskilda preferenser. Alternativ strategier, som många tjänster har byggt i sina plattformar, kan hjälpa dig när handel alternativ. Om du vill veta mer om grunderna i alternativ handel, kan du läsa våra artiklar om alternativ handel och optionsstrategier.

Om du är redo att handla optioner, antar vi att du har en gedigen arbets grund av aktiemarknaden och är bekväma handla med aktier. Om du är nyare till aktiemarknaden och letar efter grundläggande aktiehandel plattformar kan du kolla in antingen vår Online Stock Trading webbplats eller Online Stock Trading för nybörjare. Om du letar efter ännu mer riskfyllda satsningar, kan du vara intresserad av vår Forex handelsplatsen.

Riskerna med alternativ handel kommer från det faktum att du aldrig kan vara riktigt säker på hur en aktie kommer att utföra. Med ett optionsavtal, väljer du ett utgångsdatum och spekulerar till vilket pris aktien kommer att vara vid denna tidpunkt. Om beståndet inte utför hur du förväntar dig, kommer du att förlora pengar. Vissa analytiska och riskbedömning verktyg och rapporter kan hjälpa dig att forskning och följa upp resultatet av ett lager så att du kan göra en mer utbildade uppskattning av hur en aktie kommer att utföra, men aktiemarknaden är alltid varierande och utanför variabler påverkar enskilda aktier eller hela marknaden. Vi rekommenderar att du bekantar dig med marknaden innan bege sig in alternativ handel och att du utför grundlig forskning av ett bestånd innan du köper eller säljer optionskontrakt.

De bästa mäklare för alternativ handel ger en solid plattform med funktioner och verktyg för att hjälpa dig i alternativ handel. En funktion som du kan förvänta dig från alla handelsplattform är förmågan att skapa bevakningslistor och optionskedjor, som gör att du kan se samtalet och sätta priser för många kontrakt för en enda lager. Verk och skannrar kan du följa upp resultatet av ett bestånd och undersöka dess historia att spekulera om dess potentiella framtida utveckling. De flesta tjänster vi granskat har också ett alternativ kalkylator, som uppskattar utförandet av en investering baserat på dess historia och priset och strejkpunkten av ett kontrakt.

En av de bästa funktionerna som vissa plattformar erbjuder är förprogrammerade alternativ strategier, såsom tjur eller björn sprider, fjärilar, diagonal, och kombinationer. Olika strategier fungerar med olika situationer, beroende på om att köpa, om att sälja, förväntan att beståndet kommer att stiga eller falla, eller komplexiteten av kontraktet. Tradeking ger särskilt användbara resurser för alternativ med sin Alternativ Playbook, som täcker grunderna, erbjuder nybörjare råd och förklarar det mest populära alternativet strategier.

Du kan välja mellan nätet och stationära plattformar. Stationära plattformar tenderar att vara mer anpassningsbara, som du kan hitta för att vara mer fördelaktigt om du vill visa flera bevakningslistor och optionskedjor på en gång. Skrivbordsprogram, såsom TD Ameritrade s ThinkOrSwim plattform, möjliggör fullständig anpassning. Online-plattformar, såsom de som erbjuds av E-handel och Fidelity, är ofta lättare att navigera och är mer intuitivt eftersom deras layouter är oftast bara bolagets hemsida. De är dock inte alltid så anpassningsbar. Alla tjänster på vår lineup erbjuder mobil handel antingen via en app eller med en mobiloptimerad webbläsare.

När du väljer en online alternativ handelstjänst, måste du överväga priset per kontrakt. De flesta tjänster ta ut en basränta per handel, men det enda pris är inte lika viktigt som det per kontrakt avgift om du kommer att handla ett stort antal kontrakt. Till exempel, när man jämför en tjänst som avgifter $ 0,50 per kontrakt kontra $ 0,75, det finns en $ 25 skillnad när handel 100 kontrakt. OptionsHouse har några de lägsta per kontrakt avgifter. De flesta tjänster har grundavgifter mellan $ 5 och $ 10, men även andra tjänster har en minsta orderbelopp runt $ 12 i stället för en grundavgift. Trade och Options erbjuda en stegvis avgift modell, där det belopp du betalar minskar när du handla mer i ett enskilt kvartal.

Om avtalet fullgörs, kommer du utföra ordern med antingen en övning eller uppdrag, beroende på om du är optionsinnehavaren eller inte. Detta utbyte officiellt lagren mellan de två parterna. Du kommer inte att betala dessa avgifter om villkoren i avtalet inte uppfylls, men när det behövs, avgiften för en övning eller uppdrag varierar kraftigt mellan tjänster, några laddning så lågt som $ 5 och andra över $ 30, som kan lägga upp.

Vid bedömningen av varje online handelstjänst ansåg vi ett antal element. Som nämnts ovan, två av de största överväganden var avgifter och funktioner i plattformen. Många funktioner som du bör räkna med att vara standard med de bästa plattformarna, men ytterligare funktioner, såsom portföljrisk utvärderare, sannolikhetsräknare och volatilitet rapporter, är verktyg inte alla serviceerbjudanden men är användbara när man beslutar samtal, put and lösenpriser för alternativ.

Utöver listan över funktioner är den verkliga funktionaliteten hos dessa funktioner och den lätthet med vilken du kan använda dessa funktioner och utföra uppgifter på plattformen. Vi utforskade varje plattform, skapade bevakningslistor och optioner kedjor, experimenterade med optionsstrategier, och sprang analytiska och diagnostiska rapporter. Vi anpassade varje plattform så mycket som möjligt och navigeras alla tillgängliga verktyg och funktioner. De bästa online alternativ plattformar är intuitivt och lätt att förstå samtidigt erbjuda kraftfulla verktyg och kontroll över deras egenskaper.

När du väljer en nätmäklare för alternativ handel, bör du välja en plattform som du känner dig bekväm att använda, med verktyg och funktioner som kompletterar din handel stil, och som erbjuder låga kostnader och priser så att du spara dina pengar för att investera i stället för den faktiska handeln Behandla. OptionsHouse kombinerar det bästa av två världar, med en kraftfull och anpassningsbar webbplattform och några av de lägsta priserna och avgifter för alla tjänster vi ses. Firstrade är en annan tjänst med låga provisioner, eller så kan du välja Trade med sin nivåer avgiftsmodell.

Om din plattform är viktigare än din vinst, kan TD Ameritrade vara ett bra val med sin kraftfulla ThinkOrSwim plattform, som du också kan använda på din mobil iPhone eller Android-enhet. Om en förenklad online-plattform är vad du letar efter, är tradeking en solid val, även om dess plattform är inte anpassade. Men det ger också låga avgifter jämförbara med OptionsHouse. Den översta tjänster vi inkluderar på vår online alternativ handel jämförelse alla har mycket att erbjuda, och i slutändan, dina egna personliga preferenser och handelsstrategier avgöra vilken som är bäst för dig.