bästa lager programvara 2017

Med topprestanda i vår granskning är OptionsHouse, Gold Award vinnaren, Fidelity, Silver Award vinnaren, och tradeking, brons pristagare. Här är mer om att välja ett system som uppfyller dina behov, tillsammans med information om hur vi kom fram till vår ranking av 10 companie s.

Prisvärd lager mjukvara erbjuder dig ett sätt att hantera och utveckla din portfölj genom en online-handelsplattform. Denna typ av investeringar programvara är utvecklad för att möta behoven hos människor som investerar för personlig vinning och inte som ett yrke. Lager mjukvara gör att du kan designa din handelsplattform dina önskemål. Mjukvaran levereras med kraftfulla verktyg och funktioner för forskning, handel och övervakning bestånd och för att hantera dina positioner.

Tjänsterna på vår lager programvara jämförelse är idealiska för att handla med aktier snarare än att lära repen. Om du är nybörjare på aktiemarknaden, kan du titta på vår webbplats för nybörjare Stock Trading, som fokuserar på utbildning och lärande erbjuds. Om du är mer avancerade och letar efter högre risk handel, kan du kolla in våra alternativ Trading och Forex omdömen.

Alla online aktiehandel programvara tillhandahålls av online-rabatt mäklare. Dessa mäklare in provisioner för handel som din beställning. Även om de flesta tjänster ut konkurrenskraftiga priser, en del laddning mindre än andra, och vissa har även differentierade avgiftsmodeller, så ju mer du handlar, desto mindre du spenderar per handel. Trade är en av dessa nivåer-modell tjänster. Om planerar att öppna en marginal konto, vilket gör att du kan låna pengar från din mäklare för investeringar, kommer marginalen hastigheten vara viktigt för dig. Den lägre marginalen ränta, desto bättre, och de flesta tjänster minskar denna kurs ju mer du lånar. Tillsammans med priser och avgifter, är plattformen för själva programvaran viktigt när välja aktiehandel programvara. För mer information, ta en titt på ytterligare artiklar om lager programvara.

Eftersom du kommer att göra dina affärer på nätet och hantera dina investeringar genom din personliga lager programvara handelsplattform, är det viktigt att den programvara du väljer erbjuder en väl utformad och lätt att använda handelsplattform med kraftfulla verktyg.

Stock mjukvaruplattformar finns i många olika former, och bäst beror på vilka funktioner och stil plattform som fungerar bäst med din aktiehandel strategier. Online-plattformar, såsom de som Fidelity erbjuder, blir allt vanligare. Att vara på nätet och en statisk webbsida, de flesta online-plattformar är mindre anpassningsbar än stationära plattformar, eftersom de är organiserade i flikar med fast information om varje. Men dessa tenderar också att vara mer intuitivt eftersom de är mer förenklade.

På den andra änden är skrivbordet plattformar, såsom TD Ameritrade s ThinkOrSwim. Plattformar som dessa har en klassisk handel utseende, med svart bakgrund och färgkodade analytiska tabeller och diagram. Alla datorplattformar vi granskat är anpassade till en viss grad, så att du kan lägga till flera fönster för att spåra flera bevakningslistor eller options kedjor samtidigt, och du kan köra rapporter eller övervaka lager prestanda från ett enda fönster. Dessa listor och rapporter kan ändra storlek och omorganiseras på plattformen så att du tittar på den information som är viktig för dig.

Alla tjänster på vår lineup erbjuda mobila plattformar, antingen som program eller som en mobiloptimerad webbplats. Du kan handla aktier med alla tjänster och alternativ med de flesta. Du kan också övervaka dina positioner och hantera din portfölj. Vissa mobila applikationer, såsom e-handel mobil plattform, har ytterligare funktioner, som streckkodsläsare, som skannar produkter och ger offentligt handelsinformation för den produkten lager. Några kan du överföra pengar till ditt konto också.

Vid bedömningen av lager programvara ansåg vi hur omfattande de funktioner varje plattform erbjudanden är. Funktioner som en vinst- och förlustskattn hjälpa dig spåra nuvarande och potentiella framtida resultat av din portfölj. Volatilitets rapporter hjälpa till att spekulera om framtida resultat av ett lager. Vi kontrollerade varje bestånd programvara för vanliga funktioner, som möjligheten att skapa egna bevakningslistor och optionskedjor och förmågan att övervaka levande, streaming citat. Vidare, mätte vi hur väl dessa funktioner fungerar och hur mycket information och kundanpassning du styra – lägga markörer och inställning av parametrar för rapporter, till exempel.

När vi testade plattformarna, utvärderade vi hur lätt alla uppgifter kunde slutföras, och vi bedömde intuitiva natur själva plattformen. För varje tjänst, skapade vi en egen värdering för både handelsplattformen och mobilappen.

På webbplatsen plattform eller skrivbordet plattform, skapade vi bevakningslistor och options kedjor, sprang rapporter och forskat bestånd. Vi försökte också avancerade funktioner, såsom att exportera information till skatteprogram och synkronisering till banken. Vi utförde forskning med hjälp av tillgängliga analytiska verktyg och kartläggning alternativ. Vi letade efter hur lätt det var att hitta och genomföra dessa funktioner och hur väl vi kan anpassa den totala plattformen.

Vi har också hämtat den mobila handeln app för varje tjänst, som är ansluten till online-konto, utfört forskning och tittade på finansieringsalternativ. Mobila plattformar över hela linjen kan du forska och handelslager, men vissa är inte så lätt att använda eller inte erbjuds på alla mobila enheter. Vid bedömningen av och skapar vår Mobile App Funktionalitet poäng, vi tittat på möjligheten att skapa och redigera bevakningslistor, bedriva forskning, och fondkonton från appen.

Noterna till plattformen Lättanvänd speglar vår erfarenhet av att använda online eller stationära plattformar. Sammantaget fann vi online OptionsHouse att vara en all-around solid val. Online-plattformen är enkel att navigera och intuitivt. TD Ameritrade s ThinkOrSwim stationära plattformen är också ett bra val, även om en mer avancerad plattform. Det kan vara mindre intuitiv än många online-plattformar, men det ger fler alternativ för kartläggning analys än någon annan tjänst på vår uppställning.

Även om det finns inneboende risk med att investera på aktiemarknaden, risken beror på investeringen fordon du väljer. Aktier och pensionsfonder är mindre riskfyllt än optioner eller terminer, som spekulerar på framtida resultat av lager snarare än att köpa och sälja en aktie direkt till nominellt värde. Forex är ännu mer riskfyllda. Dessa högriskinvesteringar har potential för högre löne offs, men de är benägna att höga förluster också. Terminshandel och valutahandel rekommenderas inte för nybörjare.

När du väljer lager programvara, dina personliga handels mål och strategier är de viktigaste aspekterna. Om du kommer att handla enkla lager och inte kräver avancerade verktyg för forskning och övervakning av lager, en enkel online-plattform, såsom Fidelity eller Scottrade kan vara tillräcklig. För komplicerade och högre riskfyllda placeringar, såsom optioner och aktier, en stationär plattform eller en anpassningsbar online-plattform kan vara ett bättre val. Med en stationär lager programvara, kan du ha kontroll över den viktigaste informationen för dina affärer och dra nytta av dess avancerade funktioner och verktyg. OptionsHouse och Trade erbjuda anpassningsbara onlineplattformar. Våra bästa artister erbjuder fasta plattformar, varav de flesta är anpassningsbara, tillsammans med låga priser och avgifter.