10 bästa spiskåpor av 2017

Om du remodeling ett kök eller bygga ett nytt hus, har du förmodligen redan fastställt vilken typ av område som du vill köpa. Beroende på stilen i spisen och köket, det finns en hel del mätområde att välja mellan att gå ovanför spisen. Broan erbjuder flera alternativ, inklusive dess 413.004 Icke-Dysa Hood och 500 CFM rostfritt stål köksfläkt. Det finns också flera ö modellalternativ, såsom GE profil Series 36-tums Island Hood.

Spiskåpan finns i många varianter, med många stilar och olika funktioner. Om du vill ha snygga designalternativ eller är mer intresserade av funktionalitet, leta efter både kulvert och icke-kanaliserad På en rad priser.

Aktiva kockar har många olika val i spiskåpor för att hålla luften fri från rök under tillagningen. Även om du inte är så aktiv i köket, det finns snygga kåpor som kan ge ditt kök ett modernt, restaurang-liknande känsla.