topp 10 slutlig kostnad försäkringstjänster av 2017

Slut bekostnad försäkring är namnet på en politik som innehåller något sätt av täckning för begravning, begravning och sorg kostnader. Det skiljer sig från livförsäkring på många viktiga sätt, framför allt i den relativt låga kostnaden och avsaknaden av pre-screening för hygienkrav. Medan många livförsäkringar innebära vissa täckning för slutliga kostnader såsom begravning och begravning, en dedikerad slutlig kostnad politik, såsom en politik från State Farm Final Expense Försäkring, Fores eller Fidelity Life, ger ökat skydd och ser till att dina nära och kära är skyddade från att betala begravningskostnader och därmed sammanhängande kostnader ur fickan.

När man studerar en slutlig politik bekostnad försäkring, det finns många saker att tänka på. Vi har samlat och sammanställt de mest användbara data på flera sådan politik så att du kan jämföra dem och hitta en som bäst passar dina behov. De kriterier som vi såg närmast på var längden på täckning, typ av täckning, och det belopp som återbetalas på varje politikområde.

Eftersom döden är oundviklig, planerar för det är bara logiskt. Sinnesro från att känna dina nära och kära kommer inte att drabbas ekonomiskt av den händelse av din död är oöverskådliga värde. Det finns många alternativ att välja mellan, så att du kan vara säker på att det finns en plan som är precis rätt för dig.