topp 10 kondensatormikrofoner av 2017

En kondensatormikrofon är ett måste utrustning om du arbetar inom musikområdet, spela in ljud eller sätta ihop podcasts. Denna typ av mikrofon tenderar att vara mer känsliga än vanliga mikrofoner och kommer att plocka upp varje ljud runt det, oavsett hur liten. Med hjälp av ett filter kan bidra till att undanröja en del av bakgrundsljud. Men att börja med ett helt tyst rum är väsentliga eftersom en studio kondensatormikrofon är så känslig att det är i stånd att plocka upp små nyanser och toner som andra mikrofoner kan inte. Kondensor mikrofon modeller inkluderar Shure SM27 Multi-Purpose mikrofon, den Avantone CV-12 och Rode M5.

Även om alla kondensatormikrofoner fungerar på samma sätt, finns det några viktiga punkter att leta efter när man köper en. Mikrofonens fäste är viktigt, eftersom det avgör hur mycket extra buller och vibrationer den plockar upp under inspelning. Tillgängligheten av filter är också en nyckelfråga, som filter hjälper till att minimera extra ljud när han talade direkt i mikrofonen. Strömförbrukningen är en annan viktig faktor. Vissa kondensatormikrofoner kräver mer ström än en enkel USB-port kan leverera.

Oberoende av den specifika kondensatormikrofon du letar efter, det finns ett antal modeller och typer som finns. Att veta vilka funktioner du behöver kan hjälpa dig att begränsa dina val för att välja rätt mikrofon för dina behov.