topp 10 bärbara generatorer 2017

Så mycket beror på el – kylskåp, vattenpumpar, tvättmaskiner, ugnar och mer. En bärbar generator gör att du fortsätta när strömmen slutar att gå.

1821, Michael Faraday uppfann den första elektriska motorn. Sedan dess har livet blivit mer och mer beroende av el för nästan allt vi gör. Utan elektricitet, skulle de flesta människor inte att kunna hålla maten fräsch, laga sin mat, tvätta kläder eller hålla sig varm. Många människor är beroende av el för medicinsk utrustning. Många människor på landsbygden är beroende även på elektriska pumpar för deras vatten. Om en orkan eller tornado drabbade, hur skulle du hantera utan din nödvändiga apparater för dagar eller veckor i taget? En bärbar generator kan vara skillnaden mellan att vara olycklig i en nödsituation och går vidare.

Bärbara generatorer är inte bara för nödsituationer. De bästa bärbara generatorer är pålitliga maskiner som du kan använda varje dag för att driva dina verktyg på en byggarbetsplats eller ge underhållning medan camping. De kan gå vart du behöver ström. Honda EM5000S, Yamaha EF5500DE och Sportsman serien GEN7500DF är de bästa exemplen på kraftgeneratorer som du kan lita på. För mer information, läs våra artiklar på bärbara generatorer.

De viktigaste kriterierna som du bör tänka på är hur mycket kraft du behöver. De flesta bärbara generator tillverkarna tillhandahåller räknare på sina webbplatser så att du enkelt kan uppskatta hur mycket ström ditt hushåll behöver. 5000 watt generator är den vanligaste intervallet för familjer eftersom det kan driva alla dina nödvändiga apparater. Som sådan, vi granskas och jämföras generatorer inom detta område. När du vet hur mycket kraft du behöver, ska du överväga kriterierna nedan.

Naturkatastrofer kan inträffa när som helst, var som helst. Inte fastna utan ström, önskar du skulle ha upprättats. En bärbar generator är grunden för varje beredskap kit, ett viktigt verktyg på en byggarbetsplats och en bekvämlighet som gör att du bekvämligheter i ett hem medan camping.