senaste dvd-spelare omdömen

Förutom de bästa vanliga DVD-spelare, inkluderas i denna kategori bästa skivspelare Blu-Ray som hanterar DVD och CD-skivor – för dem som fortfarande snurra dem.

Kristallklar bild, intensifierade färger och strömmande Internet Video kan bli din när du lägger till en ny Blu-ray-spelare till ditt hemmabiosystem. Blu-ray-tekniken gör det möjligt att titta på film som regissören avsåg.

Home är den nya platsen att vara fredag ​​kvällar när du vill ha en uppslukande 3D-filmupplevelse. Identifiera de bästa elektronik för att få dig dit, inklusive vad man ska leta efter i dagens 3D Blu-ray-spelare.

Om du söker efter en engagerande lösning för långa bilresor, kan en flip ner DVD-spelare vara lösningen du letar efter.

DVD-inspelare är ett perfekt sätt att fånga ditt favoritprogram eller säkerhetskopiera din videobibliotek. Det är lätt, bara spela in och titta när du vill.

Det är dags att titta på filmer på det sätt de var avsedda, i full 1080p HD. Vem behöver en biograf när du har din personliga underhållningscenter komplett med en Blu-ray Disc-spelare? I hög upplösning, behöver du inte titta på en film, upplever du det.

Du behöver inte ha separata enheter för att titta på DVD och VHS. Spara själv pengar och utrymme genom att kombinera dem till en DVD / videobandspelare.

Bärbara DVD-spelare kan du ta alla dina favoritfilmer eller TV-program på långa resor och hålla dina barn underhållen i timmar åt gången.

En uppskalning DVD-spelare gör att du kan njuta av lågupplösta dvd i nära HD-kvalitet, så att inte kasta bort dem ännu.

Eliminera tröttsamma sökandet efter familjevänliga filmer. Städa upp dem med filmfiltreringsteknik och filtrera bort stötande dialog från TV-program.