ekonomi dator

Enkelt uttryckt, en ekonomi PC kan få jobbet gjort utan att det kostar mer än din bil. En ekonomi dator utför grundläggande funktioner såsom att använda Internet och köra vanliga program, så att du kan betala dina räkningar, göra läxor och få åtkomst till Internet utan att bryta din budget.

Dessa datorer antagligen inte kommer att tillfredsställa hardcore gamers, multi-taskers eller ivrig videoredigerare, ändå utföra de alla grundläggande funktioner och inte kräver en stor dator budget, liksom high-end multimedia system. En ekonomi PC är perfekt för vanliga hem computing, användning student eller som en grundläggande kontors computer.Here är vad en ekonomi PC kan göra

Här är några saker bassystem kämpar med

I denna plats hittar du artiklar om att köpa ekonomi datorer, nyheter och omfattande översyner på ekonomi datorer som hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut om vilken skrivbordet är rätt för dig.

Det finns många ekonomi datorer annonseras för under $ 500, men fann vi att de flesta av dessa system är inte kompletta paket. Det är sant att du kan få en dator för mindre än $ 500, men kom ihåg att du kan behöva lägga till en bildskärm och programvara för att slutföra paketet.

Vi jämförde tio av de billigaste inledande system vi kunde hitta, för att avgöra vilket paket erbjuder högsta kvalitet till det lägsta priset. Alla dessa low-end system kan utföra grundläggande funktioner såsom tillgång till Internet, skicka och ta emot e-post och köra grundläggande program som Microsofts Office-produkter. Vi tittade på processor, minne, grafikkort, input / output, kringutrustning och garanti, sedan betygsatt värde för priset.

Nedan beskrivs de kriterier som vi använde för att utvärdera ekonomin datorer.

Var noga med att kolla in våra topprankade ekonomidatorprodukter: Apple Mac Mini, Gateway SX2800-01r och Dell Inspiron Zino HD.