det bästa fjärrdator tillgång programvara 2017

Med topprestanda i vår granskning är ScreenConnect, Gold Award vinnaren, LogMeIn, Silver Award vinnaren, och GoToMyPC, brons pristagare. Här är mer om att välja ett system som uppfyller dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 produkter.

Det finns många orsaker till att du kanske bestämmer du behöver fjärr PC tillgång programvara. Oavsett om du pendlar och behöver komma åt din arbetsdator hemifrån eller ditt företag har en IT-avdelning som måste kunna fjärrstyra datorer för att lösa problem, är fjärråtkomst en nyckelkomponent i alla företag.

Med hjälp av en fjärrskrivbordsanslutning gör det lättare än någonsin att nå en kontorsdator från en annan dator eller mobil enhet. Vare sig du eller dina anställda behöver arbeta hemifrån på regelbunden basis eller du är ute på middag och kom ihåg en viktig e-post som skall skickas innan morgonen, kan du få tillgång till arbetsdator från var som helst på din personliga enheter.

Denna programvara är idealisk för IT-arbete. Du kan komma åt datorer på distans som om du satt framför den komma åt några program som behöver uppdateras eller att felsöka anslutningsproblem. Många av de program som vi granskat är klar nog för att passa ett företag IT-avdelning med bibehållen användbarhet så att du kan använda den hemma. Några av programmen tillåter även för webbkonferenser, så att du kan använda dem för demos, klasser eller arbetar på grupparbeten när alla är utspridda över hela landet.

Oavsett anledning är, kan fjärr-PC tillgång förenkla ditt liv och hjälpa dig att bli mer produktiv och ansluten. Om du vill veta mer om detta program, titta på våra artiklar om fjärrdatorn tillgång programvara.

En av de oroande sakerna fjärr-PC tillgång är tanken att om du kan få tillgång till arbetsdator hemifrån, kan någon annan kunna också. Det är därför vi undersökte noga säkerhet finns med var och en av dessa plattformar. Vi ansåg styrka och enkel installation för säkerhetsdetaljer varje plattform. All programvara kan du anpassa säkerhetsinställningarna på din fjärrsession. Dessa funktioner inkluderar vanligtvis blanking skärm värddatorn när du har tillgång till den, låsa tangentbord och mus, och koppla om sessionen blir inaktiv för länge. Du kan justera dessa funktioner samt skapa eller ändra autentiseringsuppgifter för att komma åt antingen programmets instrumentbrädan eller fjärrdator.

Säkra överföringar är nödvändiga när man arbetar med fjärrdatorer, särskilt när du använder dem för att få tillgång till känslig information eller information. Den branschstandard är 128-bitars kryptering, men flera finansiella och statliga institutioner är på väg mot 256 bitar. Båda krypteringsmetoder erbjuder mer än tillräckligt med säkerhet. 128-bitars kryptering skyddar dig från attacker utifrån och underhåller din prestation. Medan 256-bitars kryptering ger mer säkerhet, sannolikt mer än du någonsin kommer att behöva, det påverkar prestanda på grund av den längre kryptering. Din motivation att använda programvara för fjärranslutning bör bidra till att avgöra den säkerhetsnivå som du behöver.

Lösenord är en självklarhet för alla fjärr-PC tillgång programvara, så vi kontrolleras för IP-filtrering, så att du kan blockera åtkomst från specifika datorer även om personen har lösenordet. Den här funktionen är särskilt användbar för att skydda företag från tidigare anställda får tillgång efter deras anställning upphör. Låsa skärm och tangentbord så att de nära fjärrdatorn kan inte se vad som händer kan du arbeta i avskildhet även när datorn är i ett öppet kontor. En automatisk timeout-funktionen skyddar din dator från någon tillgång till den bör du eller en anställd glömmer att logga ut från en session. Vår säkerhetsinställningar poäng tar alla dessa funktioner beaktas tillsammans med lättheten att sätta upp dem och ändra dem.

Vi fann att all programvara kan du justera inställningarna för varje program säkerhet, som typiskt inkluderar släck skärmar och låsa tangentbordet och musen. Du kan ställa in lösenord med säkerhetsinställningarna på all programvara. Men många program kräver att du skapa referenser när du först installera programvaran.

Flera faktorer att avgöra vilken fjärr-PC tillgång programvara som fungerar bäst för dig, oavsett om du använder det att jobba eller fixa en grupp av företagets datorer på en gång. Vi utvärderade säkerhet och dela funktioner, funktionalitet och användbarhet för varje program för att avgöra vilken programvara är det bästa fjärrdatorn programvara.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Vi fick enheterna i vår jämförelse på lån från företagen. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Medan funktionalitet, säkerhet och användbarhet av varje program avgör i hög grad användbarheten, tog vi också hänsyn till kundsupport alternativet varje företag erbjuder med sin programvara. Även om alla program erbjuder en kunskapsbas som du kan använda som en resurs, kvaliteten på hjälpen skiljer sig för varje program.

Det är inte alltid möjligt eller praktiskt att ta din dator vart du än går, men det finns tillfällen då ha snabb kontakt med en annan dator kan betyda skillnaden mellan en lyckad dag och en katastrof. I ett längre sikt, tillgång till datorer på distans innebär anställda kan arbeta hemifrån, som kan rädda ditt företag tid och energi och samtidigt öka prestanda och arbetsglädje. Remote PC tillgång programvara kan du komma åt dina datorer när som helst, var som helst.

Remote Desktop programvara kan effektivisera din verksamhet och ge din IT-avdelning med en solid alternativ för att upprätthålla ett stort nätverk av datorer. Dessa lösningar är också till hjälp för avlägsna anställda som behöver tillgång till företagets nätverk. Vi fann att det bästa fjärr-PC tillgång programvara är ScreenConnect, LogMeIn och GoToMyPC.

Vid provning detta program, granskade vi den totala effektiviteten i varje program, inklusive enkel installation, prestanda och säkerhet. Vi fann att ScreenConnect erbjuder den starkaste säkerheten som inte bara är lätt att ställa upp, men kan också anpassas för varje fjärrsession. Med hjälp av 256-bitars krypteringskoder och IP-filtrering, håller det här programmet du skyddad när du tillgång till en dator på distans.

Mellan LogMeIn höga prestanda och praktiska funktioner, fann vi det var en solid alternativ för både distans och IT-tekniker fjärrdatorn tillgång. Inte bara fungerar det på alla plattformar, men mjukvaran instrumentbräda gör det enkelt för tekniker att gruppera datorer tillsammans vid åtkomst eller uppdatera program i stor skala. Liknar LogMeIn, erbjuder GoToMyPC höga prestanda och flera praktiska funktioner.