den bästa VGA-kabel

VGA-kablar har överföring av videosignaler nästan ända sedan datorer uppfanns. Det är dock viktigt att din VGA-kabel kan hålla jämna steg med hög upplösning teknik.

VGA (Video Graphics Array) som avses ursprungligen till den specifika visnings hårdvara för IBM-datorer under 1980-talet. Men nu har det kommit att betyda någon kabel eller port med en VGA-kontakt. Den 15-polig anslutning på en VGA-kabel kan överföra en mängd olika analoga videosignaler (SVGA, XGA, UXGA, etc.) och det är fortfarande vanligt förekommande i de flesta dator to-monitor anslutningar. Dessutom hittar du VGA-portar på många nyare tv så att du kan ansluta datorn till HDTV och visa bilder, video och mer till dina vänner och familj på en stor skärm.

Våra övervaka kabel recensioner kommer att undersöka skillnaderna mellan konstruktionen av de olika VGA-kablar och hur deras fysikaliska egenskaper påverkar deras förmåga att överföra videosignaler. Du kommer också att hitta de bästa dator VGA-kabel jämförelser och recensioner samt artiklar om VGA-kablar. Efter vår forskning fann vi kablarna Obegränsad PCM-2230, den dCables Premium och Star MXT101MMHQ vara de bästa VGA-kablar tillgängliga. Var och en av dessa kablar stöder högupplösta videosignaler, erbjuder en mängd olika längder, och backas upp med tillfredsställande kundsupport.

Även om många av de VGA-kablar kan se likadana ut, det finns faktiskt subtila skillnader i varje kabel som kan påverka signalen. Högkvalitativa kablar kommer att överföra den analoga videosignalen utan avbrott, medan låg kvalitet kablar kan orsaka sådana frågor som spökbilder, där en bild suddar när det är rörelse på skärmen. När vi undersökte var och en av dessa kablar, kunde vi rangordna dem enligt nedanstående kriterier.

Att ta reda på om den senaste tekniken nyheter och recensioner besöka oss alltid.