den bästa säkerhetsprogrammet 2017

Vilka hemligheter kan din dator berätta? Säkerhetsprogrammet gör mer än bara skydda personlig information, det rensar filer, bevarar datorns prestanda och ger sinnesro.

Med topprestanda i vår granskning är CyberScrub Sekretess Suite, Gold Award vinnaren, öst-tec Eraser, Silver Award vinnaren, och Privacy Eraser Pro, brons pristagare. Här är mer om att välja programvara för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 produkter.

Eftersom hackare, företag och regeringen alla har intresse av online vanor och data, är det viktigare än någonsin att skydda dig online och offline. Installera säkerhetsprogrammet betyder inte att du har gjort eller planerar att göra något fel – det betyder helt enkelt att du står upp för din rätt till integritet på internet. Dessa program är också bra alternativ för att radera och fragmentering av data från datorn så att du kan säkert återvinna eller sälja den.

Varje integritet suddgummi använder en File Shredder och torkare att permanent ta bort filer från datorn bortom återhämtning. Filen dokumentförstörare våtservetter en fil på ett liknande sätt till en bit papper som strimlas. Datan är fortfarande intakt, men det har brutits ned och utspridda i ett antal små filer som är funktionellt oläslig och praktiskt taget omöjligt att sätta ihop igen. Varje program kan du anpassa hur många pass som du vill att det ska ta när skrivs filerna. Denna process begraver en fil under så mycket nonsens data är i stort sett oåterkalleligt sin ursprungliga informationen.

Säkerhetsprogrammet håller din Internet-aktivitet privat och förhindrar identitetsstöld. Dessa program radera Internet historia, gömmer eller torka spår som datorer sparar under och efter surfa sessioner så att andra inte kan följa dina spår. De rena också dina Windows aktiviteter. Dessa funktioner hålla andra från att få tillgång till dina online-aktiviteter och dölja din dator aktivitet.

Programmen utför vanligtvis samma uppgifter, såsom torka Windows, webbläsare och program, med viss variation i de tekniker som de för att göra din Internet använder privat. Varje program har en annorlunda uppsättning funktioner, med endast några erbjudande fritt utrymme avtorkning, flyttbara media avtorkning och e-rengöring. Medan de flesta applikationer tydlig information från alla webbläsare, vill du se till att webbläsaren renare arbetar med den senaste plugin för din webbläsare.

Om du letar efter programvara för att stärka din dator eller internetsäkerhet, vi har flera andra programvaru bedömningar, inklusive dator skydd programvara, krypteringsprogram och internet sviter säkerhetsprogram som hjälper dig att skydda din dator. Om du vill veta mer om hur du skyddar din dator från nyfikna ögon, har vårt lärcentra artiklarna om säkerhetsprogrammet.

Mer och mer, privatliv programvara som erbjuds som en prenumerationsbaserad tjänst (SaaS). Men de funktioner varje program erbjuder och de tekniker den använder förbli jämförbar mellan programvaran och SaaS versioner. Vanligtvis ger en betald prenumeration du har den mest up-to-date plugins för datorns program. Vi granskade programvara och prenumerationstjänster som varierade i pris från $ 25 till $ 60, med priset på tjänster årligen tas.

Flera faktorer avgör vilken säkerhetsprogrammet bäst passar dina behov. Vi testade flera viktiga mjukvarufunktioner för att avgöra vilka program är lättast att använda och mest effektiva på att upprätthålla integritet online. Vi utförde samma uppgifter på vår testdator Windows operativsystem och webbläsare innan du använder varje privatliv programvara för att radera vår verksamhet. Efter att vi sökte vänster bakom spår manuellt med hjälp av datorns sökverktyg, följt av att använda återvinning programvara för att få tillbaka så mycket data som möjligt.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Vi fick enheterna i vår jämförelse från företagen och genom detaljhandeln inköp. Företagen hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Förutom att varje programvarans användbarhet och effektivitet, är det viktigt att ta hänsyn till omfattningen av varje ens funktioner. Ansökningarna varierar kraftigt i hur omfattande deras funktioner är. Vissa program torka din dator, webbläsare, e-post och snabbmeddelanden, medan andra endast skanna och strimla din Internet aktiviteter och datafiler.

Feature Set, vilken grad du vill skydda din dator avgör vilka funktioner du vill att din integritet programvara för att ha. För att skydda dig själv på nätet, bör den personliga integriteten programvara du väljer inkludera en historia renare, som helt raderar din webbläsaruppgifter i adressfältet historia, cookies, besökta webbplatser, nedladdningar och favoritlistan. Du vill också ett program med verktyg för att rengöra tillfälliga Internet-filer, liksom data från automatisk komplettering former.

Förutom till webbläsaren rengöring av verktyg, bör sekretessprogram har verktyg för att rensa Windows temporära filer, papperskorgen, datorns historia och urklipp. Genom att regelbundet ta bort dessa filer, skydda dig din hårddisk. Många säkerhetsprogrammet alternativ har också fil fragmentering och fritt utrymme torka kapacitet.

Flera av de topprankade programvara skanna och torka din e-post och chattprogram. Om du vill skydda allt du gör på datorn, du vill att sekretess programmet som rensar alla filer på din dator, inklusive snabbmeddelanden och e-post.

Medan de flesta av programvaran vi granskat behålla din integritet på nätet och Windows säkerhet, det finns tre särskilda program som sticker ut över resten. CyberScrub Sekretess Suite erbjuder en mängd olika verktyg som rensa datorn och webbläsare Windows bortom återhämtning. Dessutom har det e städredskap och torkar data från populära chattprogram som AOL, Yahoo och MSN. Även om det har så många verktyg och resurser, är detta program fortfarande mycket användbar. CyberScrub Sekretess Suite har ett rent gränssnitt, och du kan anpassa sina verktyg för att skapa den säkerhetsnivå som du behöver. Programmets förmåga att helt ta bort dokument och datoraktivitet gör det till den bästa säkerhetsprogrammet tillgängligt.

Öst-tec Eraser har ett gränssnitt som liknar CyberScrub Privacy Suite gränssnitt. Dess rent utseende gör det lätt att hitta verktyg så att du kan torka data från din webbläsare eller Windows. Förutom de vanliga sekretessverktyg, såsom File Shredder och Windows och Internet integritet webbläsare rengöring alternativ, har det här programmet ett flyttbara media torkare som strimlar uppgifter om externa enheter, såsom USB-enheter, erbjuder ytterligare ett lager av säkerhet. Denna programvara har flera praktiska funktioner, inklusive en schemaläggare och anpassningsbar säkerhet. Det torkar även din e-post och snabbmeddelandekonversationer, se alla delar av datorn fortfarande är säker. Detta är också en av de mest prisvärda alternativ vi granskat.

Privacy Eraser Pro har en unik, ren gränssnitt. Det är lätt att hitta de verktyg du behöver för att skanna och torka data på din dator. Liksom öst-tec Eraser, våtservetter denna programvara flyttbara media hårdvara, liksom webbläsare och Windows. Privacy Eraser Pro har mer än 250 förkonfigurerade plugins så att du kan rengöra populära program på datorn, samt möjligheten att göra din egen app plugins så att du kan ta bort spår av alla program. Även om det är en av de bästa privatliv programvara tillgängliga, inte torka SWAT-filer, snabbmeddelandekonversationer eller e-post, som lämnar en del av din information känslig för att hamna i orätta händer.