de bästa småföretag lån av 2017

Hitta småföretag lån som gör att ditt företag att blomstra. Här är vad du behöver veta om SBA 7 (a) lån, inklusive priser, villkor, ansökningsprocessen och typiska avgifter.

Hur man väljer ett litet företag lån, med topprestanda i vår granskning är SmartBiz, Gold Award vinnaren, växa America Fund, Silver Award vinnaren, och Wells Fargo, brons pristagare. Här är mer om hur du väljer ett litet företag lån för att uppfylla dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 lån.

Som ett litet företag, finansiering som erhållits genom ett litet företag lån kan du dra nytta av lönsamma möjligheter. Du kan behöva medel för att utöka din verksamhet genom att anställa ytterligare personal för att öka produktiviteten eller köpa utrustning eller maskiner som breddar utbudet av produkter som du erbjuder. Du kan behöva köpa inventering för att bunkra upp för din högsäsong eller hoppa på en rabatt som erbjuds av en leverantör. Du kan även behöva rörelsekapital för att reparera eller byta ut gammal eller skadad utrustning eller för att upprätthålla ditt företag under din lågsäsong.

Om din kredit är bra, din ekonomi är i ordning och du har tid att ansöka om ett lån backas upp av Small Business Administration (SBA), kan du ofta få de bästa priserna. Om en snabb vändning är kritiska eller om din kredit behov förbättras, kan alternativa utlåning hjälpa dig skaffa finansiering du behöver. Peer-to-peer-lån är ett annat alternativ att överväga om din kredit är inte riktigt bra nog för ett banklån eller om mängden pengar som du vill låna är mindre än banker vill låna. Köpman förskott långivare kan ge dig en bra lösning om du behöver pengar snabbt, och det är bekvämt för dig att återbetala lånet i små dagliga återbetalningar att långivaren drar automatiskt från ditt kreditkort försäljning.

Typiskt, SBA lån, tillgängliga via banker och andra långivare än banker erbjuder de bästa priserna och är den första resursen som du bör överväga. Dessa lån är önskvärda eftersom de bär lägre räntor och förmånliga villkor, som långivare är villiga att sträcka sig eftersom den federala regeringen förutsätter en stor del av risken genom att garantera en andel av lånet genom Small Business Administration. SBA ger också resurser kan hjälpa kvinnor, veteraner och minoriteter få småföretag lån. SBA 7 (a) lån är den vanligaste lån tillgängliga och kan variera från ett par tusen dollar upp till fem miljoner dollar med återbetalningsvillkor som kan sträcka sig över flera år.

Nackdelen med att använda federal pengar för att starta en ny litet företag med en SBA lån är att det kan kräva att du skicka mer pappersarbete än många av dina andra lån alternativ, vilket kan vara tidskrävande. Även långivare vi valt för vår granskning är att föredra SBA långivare med en landsomfattande räckvidd, också överväga lokala och regionala banker, eftersom de erbjuder även SBA lån och kan vara bra resurser för dig, speciellt om du redan har etablerade relationer med dem.

Småföretag lån: vad vi utvärderas, vad vi hittade, vi letade efter långivare som ger SBA 7 (a) lån landet och som erbjuder de mest eftertraktade mängder och en rad villkor. Vi undersökt företag på nätet och sedan kontaktade varje långivare via e-post och telefon för att samla in och kontrollera information om sina priser och villkor. Några viktiga differentiators inkluderar lånebelopp som erbjuds av varje långivare, avgifter och kostnader som de tar ut, och hur lång tid det tar att få ditt lån godkänt och finansierat.

Vad är viktigt vid val av ett litet företag lån,? Andra faktorer som påverkar din totala tillfredsställelse med ett lån är räntan och om lånet är med eller utan säkerhet. När du söker efter den bästa småföretag lån, är det viktigt att du förstår varje aspekt av affären och att du noggrant läsa och förstå alla dokument du registrerar så att du vet exakt vad du får och vad dina skyldigheter och ansvar är. Tänk på följande faktorer när du forskning dina lån alternativ. Du kan också läsa artiklar om småföretag lån för att utöka din förståelse av ämnet.

I ovanstående matris, kan du hitta information om andra ytterligare små företag lån funktioner, inklusive information om anmärkningsvärda funktioner och långivarnas ställning med SBA. Du kan också hitta information om kontant, den tid det tar att få dina pengar när din ansökan har godkänts och tillgången på kundsupportresurser.

Småföretag lån: vårt utlåtande och rekommendationer, Det bästa SBA 7 (a) långivare vi granskat är SmartBiz, som tjänade Top Ten Recensioner Gold Award för sin förmåga att effektivisera processen och sin vilja att erbjuda lån i mängder mindre än de flesta andra långivare är intresserade av dessa egenskaper gör den till den mest tillgängliga långivare i vår granskning. Grow America Fund tjänade Top Ten omdömen om Silver Award eftersom det ger den lägsta räntan i vår granskning och specialiserad på att hjälpa småföretagare som är kvinnor eller minoriteter eller som har företagen i underserved gemenskaper få finansiering. Likaså hjälper CRF småföretag som ägs av kvinnor, minoriteter och veteraner och som kan ge jobb i låginkomstområden. Wells Fargo tjänade the Top Ten Brons-medalj för totala kompetens som en SBA 7 (a) långivare, eftersom det ger mest pengar till de flesta småföretag i hela landet.

Att få ett företag lån är en betydande åtagande för ett litet företag, och det är viktigt att du tar alla rimliga åtgärder för att säkerställa att det är det bästa beslutet för ditt företag. Leta efter de bästa räntorna och småföretag lånevillkor. Var särskilt uppmärksam på avgifter och påföljder och inte vara rädd för att be långivaren att förklara dem för dig. Begär avgiftsstrukturen och villkoren i skrift och läsa ditt kontrakt noggrant innan du registrerar det att se till att du förstår detaljerna i ditt lån och din återbetalning ansvar.

Top Ten strävar efter att bedöma alla tjänster och produkter som använder hands-on utvärdering och forskning som i så stor utsträckning som möjligt, replikerar noggrann utforskande processen för en typisk småföretagare. Långivarna vi utvärderade hade något inflytande eller ingång över våra testmetoder, och inte heller var utvärderingsprocessen ges till någon av dem i mer detalj än vad som är allmänt tillgänglig genom att läsa våra recensioner, inte heller var resultatet av vår forskning ges till långivarna före publicering .

Varning: Räntorna listade reflekterar det datum denna översyn senast uppdaterades.