de bästa hårtork av 2017

Skada inte håret med överskottsvärme. Rätt hårtork för håret kommer att göra hela skillnaden.

När det gäller hårvårdsprodukter, du verkligen får vad du betalar för. Hårtorkar är inget undantag. Professionella slag torkar är utformad för att snabbt torka håret, öka håret volym och ge den stil i några minuter. Men slag torkar kommer med många olika inställningar och stilar, som kan påverka hur fön påverkar håret.

Professionella slag torkar har olika typer av teknik. Denna teknik påverkar hastigheten, fukt och värme samtidigt torka håret. Joniska teknik skapar negativa joner som bryter ned vattenmolekylen, så att du kan föna håret snabbt. Emellertid kan den höga värmen också snabbt torka ut håret och skada den. Keramisk teknik använder icke-skadliga infraröd värme, och torkar turmalin hår använda infraröd värme och negativa joner, vilket gör det skonsamt för alla hårtyper. Våra tre bästa produkter, ELCHIM 3900 Friska Ionic, Panasonic Nanoe och Centrix Q-Zone Tyst, använder en mängd av dessa typer av teknik. För mer information, kolla in våra artiklar om hårtork.

När du letar efter den bästa hårtork, måste du överväga just din hårtyp. Du måste också tänka på var du ofta torkar håret, liksom vilken typ av tillbehör du behöver vid torkning. Följande är de kriterier som vi använde när vi utvärderade dessa produkter.

Hårtorkar kan ha många likheter, men att förstå skillnaderna är vad som kommer att hjälpa dig att behålla friska, glänsande och vackert hår.