bästa pedagogiska vetenskap programvara

Förberedelser för en AP kemi examen? Vill du ta en grundläggande fysik kurs i din egen takt? Behovet av att borsta upp på celldelning innan nästa biologi examen? Utbildningsvetenskap Software kan hjälpa.

Oavsett om din high school student är huvud-over-heels förälskad i alla saker vetenskap eller har kämpat för att förbli intresserade av vetenskap klasser, nästan varje student kan dra nytta av utbildningsvetenskaplig programvara. Många är utformade som en översyn eller ett komplement till ditt barns skolklasser. Andra skulle kunna användas som komplett, fristående kurser vetenskap. Hursomhelst, sådana program tillåter eleverna att behärska ämne som kan vara svårt och samtidigt låta dem lära sig i sin egen takt och genom en mängd olika sätt.

Vid tillämpningen av denna översyn webbplats, vi tittat på tillämpningar inriktade mot high school vetenskap studenter. Om du letar efter program som syftar till olika yngre barn, se våra omdömen om elementär vetenskapsprogram. Kontrollera också ut andra artiklar om utbildningsvetenskaplig programvara.

Bra utbildningsvetenskaplig programvara (faktiskt bra instruktion av något slag) erkänner att människor lär sig i en mängd olika sätt. Eftersom catering till olika inlärningsstilar är så viktigt, har vi placerat Undervisning Verktyg som vår första kategorin utvärdering. Vi har också tittat på de ämnen som behandlas (det djup eller bredd) i ett program, användarvänlighet och tillgänglig hjälp / dokumentation.

Våra top picks ingår High School Success Deluxe, High School Advantage och General Physics (Non-Calculus). Program som dem vi har granskat på denna webbplats kan dra nästan alla high school vetenskap student. Oavsett om de studerar för AP-tester eller college inträdesprov, efter ytterligare NO-undervisning eller vill ta en hel kurs i sin egen takt, kan eleverna (och deras föräldrar och lärare) hitta utbildningsvetenskap programvara som hjälper dem att uppfylla deras vetenskap mål.