bästa Net Promoter Score tjänster 2017

Nettopromotorsystem samla in data från dina kunder för att avgöra om de är nöjda med tjänsten och om de är lojala mot företaget. Kunderna är vanligtvis bad på en skala från 1 till 10 hur sannolikt det är att rekommendera din tjänst eller produkt till andra. Baserad på märk de ger, placeras de i en av tre kategorier av systemet: belackare, passiva komponenter eller promotorer. Promotorer är trogna kunder som älskar dina produkter och tjänster. Dessa system identifiera hur många promotorer du har och hjälpa dig att avgöra vilka misstag du kan göra som skapar belackare (de som inte gillar ditt företag). Vissa Net Promoter Score (NPS) tjänster omfattar Qualtrics, Medallia och glad.

När den procentuella andelen av promotorer och belackare beräknas, siffrorna subtraheras från varandra. Slutresultatet är en Net Promoter Score. Denna värdering ständigt förändras med varje ny kund du tjänar. Att ha en service på plats för att beräkna denna värdering kan hjälpa dig att hålla koll på hur ditt företag fungerar i ögonen på dina kunder.

Att välja rätt tjänst kan ge dig viktig information om hur man kan förbättra din Net Promoter Score. Det finns flera faktorer som du behöver för att titta på innan du gör ditt val. Inte varje NPS kommer att erbjuda alla de funktioner du vill ha, inklusive möjligheten att skicka ut enkäter eller ge flera språkkunskaper och detaljerade rapporter.

En NPS tjänsten kan hjälpa dig att beräkna din Net Promoter Score och bestämma vilka dina trogna kunder. Den information som indexet kan också hjälpa dig att ta itu med problemområden i din verksamhet som skapar belackare och passiva så att du kan förbättra din poäng.