bästa avlöningsdag lån på nätet för 2017 | lönedagslån omdöme

Avlöningsdag lån, förskott och kortfristiga lån är olika namn för samma djur. Oavsett vad ett företag kallar dem, de är kortfristiga lån med extremt höga räntor. I teorin, avlöningsdag lån verkar positiva. Om du inte har tillräckligt med pengar för att betala press räkningar innan nästa lön, kan du få ett förskott att du betalar tillbaka på din nästa avlöningsdag tillsammans med avgifter och räntor. Men räntan på avlöningsdag lån är astronomiska.

APRs representerar räntan på helårs lån, men termen för de flesta avlöningsdag lån är bara en fråga om veckor. Långivare använder denna logik för att rättfärdiga orimliga räntor, eftersom om du betalar tillbaka lånet inom den typiska lånetiden kommer dessa orimliga priser inte tillfalla tillräckligt att verka överdriven. Men ett alarmerande antal låntagare tycker att de inte kan betala av sina lån inom en sådan kort sikt och därför tillgripa överrullningar förlängningar eller förnyelse, vilket är när räntor och extra avgifter börja bygga till ohanterliga nivåer.

Tyvärr har vissa människor hamnar i situationer där de känner att de inte har något annat val, banker förneka sin begäran och de har inga vänner eller familj som de kan vända sig. Om du känner att du inte har något annat val än att ta ut en avlöningsdag lån, uppmanar vi dig att göra din forskning och shoppa runt för att hitta ett välkänt företag som erbjuder de lägsta räntor och avgifter. Tänk på att dessa hög ränta lån inte är avsedda för planerade kostnader eller oseriöst utgifter.

Många utlåning företag har fått böter eller stått i centrum av stämningar för olaglig utlåning eller trakasserier. Vi tar bort dessa tjänster från vår lineup när underhanded eller olagliga metoder kommit i ljuset. Våra topp tre tjänster – 100DayLoans, NetLoanUSA och 24 / 7Loan – är några av de bättre alternativ om du bestämmer dig för en avlöningsdag lån. För mer information om kortfristiga lån och finansiell rådgivning för att hjälpa dig att undvika dem, ta en titt på våra artiklar om avlöningsdag lån.

Innan man överväger en avlöningsdag lån, vill du lära dig om det långivande bolaget och allt du kan om sina räntor, avgifter och politik för att betala av dina lån. En annan sak att tänka på är det faktum att många stater har sina egna regler och lagar om avlöningsdag lån, och alla utlåning företag är skyldiga att följa lokala lagar. Element såsom lånebeloppet, räntor och återbetalningstider varierar beroende på var du bor. Nedan följer de kriterier som vi ansåg när vi granskar avlöningsdag lån tjänster och de avgörande begrepp som du bör veta innan det blir en avlöningsdag lån.

Avlöningsdag lån är ett riskabelt val på grund av den höga räntan och den korta tid du måste betala tillbaka dem. Vi rekommenderar att man undviker avlöningsdag lån. Men om du har inget annat alternativ, åtminstone se till att du är väl utbildade på avlöningsdag lån och medge att räntor du kan hantera och villkor som du kan följa.