bäst lära sig spanska programvara 2017

Vare sig hemma eller utomlands, lära sig spanska kan vidga dina vyer och öppna dörrar till nya kulturer och människor. Vi lägger bästa spanska undervisning programvara på prov.

Med topprestanda i vår granskning är Fluenz spanska, Gold Award vinnaren, Ouino spanska Komplett, Silver Award vinnaren, och Transparent spanska Complete Edition, brons pristagare. Här är mer om hur du väljer spanska lärande programvara för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 program.

Om du inte turen att växa upp i en tvåspråkig hushåll, lära sig ett nytt språk kan vara en utmaning. Det finns uppskattningsvis 45 miljoner spansktalande i USA, vilket gör det en mycket användbar språk att veta om du arbetar i företag, civila, tjänst eller utbildningssektorn. Lyckligtvis finns det många olika sätt att lära sig spanska och andra språk.

Oavsett din lärstil, de bästa spanska undervisningsprogram efterlikna det sätt vi lär språk som barn. Även om du inte använder dina nya spanska kunskaper ofta är resan att lära sig ett nytt språk en stor mental övning och utsätter dig för nya sätt att tänka och olika kulturer. Processen att lära sig spanska kan hjälpa dig att kommunicera mer effektivt i ditt modersmål och skapar bättre affärs och arbetsmetoder i vardagen. För att läsa mer om att lära sig andra språk som franska eller hitta information om översättningsprogram, kolla in artiklar om spanska programvara.

Kanske du tog spanska i skolan eller har haft viss exponering mot spansk musik eller media. Grundläggande spanska lektioner är tillräckliga för nybörjare och resenärer, men om ditt mål är att bli riktigt duktig, tänka igenom vad undervisningsmetod som passar din lärstil. Människor bearbeta information på olika sätt, vilket resulterar i olika metoder för språkundervisning. Även om alla kan lära av samma verktyg som bildkort, konversation praxis eller online handledare, individer tenderar att gynna olika inlärningsstilar, den mest populära är syn-, hörsel- eller kinetisk. Om du vill hitta det bästa programmet för dig att lära sig spanska, tänk på de metoder du använder för att begå information till minnet.

Om du brukar skriva listor, rita bilder eller diagram, kan du vara en visuell inlärare. Om jinglar, samtal eller rim hjälpa dig att komma ihåg information, är du sannolikt en auditiv elev. Kinetiska elever tenderar att lär sig bäst genom ett aktivt praktiskt tillvägagångssätt. Det bästa programmet för att lära sig spanska från täcker alla dessa stilar i en mängd olika engagerande sätt. Den mest intensiva tillvägagångssätt är den totala nedsänkning tillvägagångssätt. Bäst för allvarlig spanska studenter och kinetiska elever, levererar denna metod lektioner, instruktioner och förklaringar i spanska, vilket skapar en diskbänken eller simma miljö för att lära sig språket.

Program med bilder, ordlekar, undertexter och bildkort vara utmärkta verktyg för visuell inlärare. Till exempel den berömda Rosettastenen språksystemet bygger nästan uteslutande på en flashcard strategi med mycket lite verbal instruktion. Auditiva elever fånga detaljer genom att lyssna på samtal och erkänna vanliga ord. Hörförståelse, inspelningar och konversation metoder tilltalar mest för dessa elever. Den bästa spanska programvara för lärande om du är en auditiv elev kan du spela in och spela upp din egen röst under mock samtal. Om du lär sig bäst på detta sätt, leta efter ljud-baserade program som Pimsleur eller Rocket spanska som centrum flesta lektioner på samtal och talade ordförråd. Dessa program kan registrera och visa nyanserna i din spanska jämfört med infödda talare för att förbättra ditt uttal.

Oavsett din lärstil, de bästa resultaten kommer för praxis och en anpassad lärande. Försök att undvika program som staka ut en sträng självstudiekurs för dig och erkänna bara ett sätt att lära sig spanska. Leta efter program som låter dig anpassa din utbildningsväg, följa dina framsteg, utnyttja extra resurser Internet och använda programmet på mobila enheter.

Som du begränsa dina spanska språkval produkt, leta efter program som gör det uppenbart hur man navigerar produkt skärmar och moduler. Om du har fastnat, bör du kunna få hjälp inifrån programmet. Om du stöter på ett problem som kräver att du kontakta förlaget, bör det vara lätt att nå stöd och tydligt från webbplatsen eller manuellt när stöd finns att svara på din förfrågan.

Eftersom tekniken fortsätter att vara en stor del av vår dag, har spanska undervisning programvara expanderat utanför hemmet eller skolan skrivbordet. Leta efter program som utför på flera plattformar, t.ex. mobila enheter som mobiltelefoner och surfplattor. De bästa program ger MP3, ljudskivor och interaktiva program med lekar och aktiviteter. Det finns många kurser tillgängliga via mobila applikationer för smartphones och surfplattor, på nätet och även aktiva på nätet lärgemenskaper som att leva som du lär dig.

Vår Top Ten Recensioner Gold Award går till Fluenz spanska. Med undantag för levande in-program chatt och handledare, har detta program allt. Ändå gör upp för bristen på denna funktion med en packad kurs förbruknings på alla typer av media. Du kan följa lektioner på din iPhone, dator, CD-skivor, MP3 och DVD-skivor. Du får instruktioner från en infödd spanska lärare och ledare för Fluenz innehållsteamet. Utöver sina många aktiviteter som digitala bildkort, de tvåtimmarspass kan du navigera framåt och bakåt i lektionerna att granska eller hoppa framåt. Fluenz lär standard kastilianska spanska i en latinamerikansk accent, så att andra talare från hela världen kan förstå dig.

Ouino spanska Complete vinner Top Ten omdömen om Silver Award för spanska undervisning programvara. Det har flera funktioner som ger dig de byggstenar för att skapa egna meningar snarare än att upprepa memorerade fraser. Ordförråd och grammatik lektioner upprepa fraser som använder snabba och långsamma uttal. Den snabba tal hjälper dig att förstå vanliga infödda hastighet och långsam identifierar varje ord tydligt. I detta program, det finns över 300 lektioner att välja i en linjär eller icke-linjär mönster. Dessutom spår Ouino dina framsteg som du avancerar.

Top Ten omdömen Bronze Award går till Transparent spanska Complete Edition. Denna flerskiktade språkprogram ger flera plattformar för att lära sig spanska hemma och på resan. Programvaran paketet ingår CD-skivor, en mobil applikation och interaktiva program. Dessa program innehåller engagerande aktiviteter som lär dig över 2000 spanska ord och fraser, inklusive korsord, diktamen, fyll-i-blank och plug-n-play spel för att hålla dig intresserad av lektionerna.

Om du vill lära sig spanska, har du etablerat ett värdigt mål. Om ditt arbetsschema eller familjeansvar gör det svårt för dig att ta en språkklass på lokal community college, är instruktions programvara ett av de bästa sätten för dig att lära sig spanska. Spanska programvara för lärande är praktiskt eftersom det lämnar schemaläggning din tid upp till dig och gör att du kan studera i din egen takt.