topp 10 termosar av 2017

Termosar kan du bära vätskor lätt och hålla dem vid lämplig temperatur. Oavsett om du väljer en traditionell termos, en resa tumlare eller en resa mugg, dessa objekt hjälpa dig att spara pengar, eliminerar behovet att köpa dyra drycker när du är borta från hemmet. Modeller som termosen 61 ounce rostfritt stål flaska med fällbart handtag, Starbucks rostfritt stål tumlaren och Zojirushi Stainless Steel Food Jar använda vakuumisolering för att hålla en inre temperatur.

Med hjälp av en termos hjälper dig att undvika mat och dryck känslighet och är ett bra alternativ för att säkerställa dig att hålla väl hydrerad. Några stora kapacitet modeller är ett bra val för hela dagen hydrering, vandring eller picknick med familj eller vänner. Mindre modellerna, som enkel tjäna travel mug, är anpassade till att hålla dig hydrerad medan du arbetar eller ta på den dagliga pendla.

Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när man väljer en termos, som alla beror på hur du vill använda den. Konstruktion, kapacitet och ytterligare funktioner är några av de viktigaste val att överväga att hitta termos som bäst passar dina behov.

Termosar ger dig ett sätt att hålla din mat och dryck vid en lämplig temperatur när du är borta från hemmet. Använd de faktorer som anges ovan för att hjälpa dig att göra ett välgrundat köpbeslut.