den bästa trådlösa tangentbord och mus av 2017

Styra program i datorn från över 30 meters avstånd med ett trådlöst tangentbord och mus combo. Inte bara kommer du att ha frihet att ströva omkring, men när du slutligen sitta still har du en prydlig arbetsyta.

Eftersom ett tangentbord och mus är nödvändiga för driften av datorn – oavsett om du är på jobbet eller spela – en nästan oändligt antal båda är för närvarande tillgängliga på marknaden. Även tråd kringutrustning fortsätter att vara ett alternativ, de verkligen är föråldrad i dagens trådlösa världen. Om du fortfarande brottas med dina gamla sladd tillbehör, du förmodligen upptäckt att ett trådlöst tangentbord och mus combo är vad du behöver för att utföra 21st uppgifter talet – från att leverera en viktig presentation, att dominera i online-spel, att få tillgång till hemunderhållning och medieprogram i bekvämligheten av ditt eget vardagsrum. Med en trådlös mus och tangentbord, kan du säga adjö till de skrymmande sladdar som skräpar ned din arbetsplats och hålla dig instängd vid skrivbordet. När du går trådlöst har du en snygg arbetsyta och frihet att ströva omkring som du vill,. Om du tror att du är redo att byta ut gamla inmatningsenheter, gå för det. Underrättas dock att söka ut rätt trådlösa tangentbord och mus combo för att passa dina behov kan vara som sniffar ut osten i slutet av en forskares labyrint. Även om du har minskat din fokus strikt till det trådlösa kategori, finns det fortfarande massor av kombinationer att gå igenom på väg att hitta rätt produkt för dig. För att bidra till att göra ditt val lite enklare, har vi undersökt de bästa trådlösa tangentbord och mus kombinationer och skapade en enkel att läsa, sida-vid-sida jämförelse diagram som belyser deras styrkor och svagheter. Vår favorit kombinationer inkluderar Logitech Cordless Desktop MX 5500 Revolution, som använder Bluetooth-teknik, liksom Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 och Logitech Wireless Desktop MK710, som båda arbetar med hjälp av 2,4 GHz radiofrekvens. Vi har också artiklar om trådlösa tangentbord och mus kombinationer och några av deras unika egenskaper för att underlätta ditt köpbeslut.

När du letar efter den bästa trådlösa tangentbord och mus combo, är det viktigt att komma ihåg att du köper en parad uppsättning. Eftersom du inte kommer att ha möjlighet att blanda och matcha dessa datorer, både tangentbord och mus bör ha de flesta, om inte alla, av de funktioner och designelement som du behöver och vill ha. Vi har granskat flera kombinationer som har stjärn tangentbord och möss i ett paket. Varje tangentbord på vår lineup erbjuder trådlös frihet och en full-size, standard layout med några utmärkande och attraktiva tillägg. Samtidigt kompletterar varje medföljande mus och förbättrar funktionaliteten hos sin partner med sina egna enastående egenskaper. När du har fastställt dina tekniska och personliga behov och önskemål, också vara noga med att kontrollera följande överväganden innan du gör din slutgiltiga beslutet att köpa.

Trådlös teknik innebär att du kan ha en ren datorkonfiguration med minsta sladdar möjliga. Borta är de dagar av att vara bundna till datorn med musen och tangentbordet. Upplev friheten med trådlöst med en av de bästa trådlösa tangentbord och mus kombinationer.