den bästa flash-enhet mp3-spelare

Flash MP3-spelare kombinerar låg vikt med stor lagringskapacitet för att skapa en mobil underhållningscentral du kan ta med överallt. Titta på videoklipp, spela spel och bäst av allt, lyssna på din favoritmusik och podcasts.

De senaste MP3-spelare packa en mängd funktioner, inklusive appar, spel, kameror och mer. Dessa prisvärda, kompakta enheter är portabel och kan lätt ryms i fickan eller handväskan. MP3-spelare kan komplettera din smartphone, så att du kan utöka din mediesamling med gott om förvaring och batteritid som du kan ägna specifikt till underhållning. Några har även möjlighet att ringa internetsamtal utan dyra lagförslag som kommer med att äga en smartphone.

Enkelt uttryckt, är MP3 ett filformat som krymper en låt till en mindre storlek så det är lättare att lagra och flytta. MP3-filer är komprimerade till cirka 10 procent av filstorleken på en CD-skiva spår. Denna minskning i filstorlek kan du passa mer musik till din handdator eller dator. Flash MP3-spelare lagra data på en liten, varaktig chip. Till skillnad från hårddisk MP3-spelare, de har inga inre rörliga delar som kan försämras om de är överbelastade eller utsätts extrem värme.

Våra tre bästa val för bästa serie av MP3-spelare är Apple iPod Touch, Samsung Galaxy Player och Cowan Z2 Smart MP3.To veta mer kan du läsa våra artiklar på MP3-spelare.

De bästa MP3-spelare har tillgång till ett brett utbud av spel och program som du kan ladda ner och njuta. De mest imponerande enheter erbjuder stora lagringskapacitet, lång batteritid och Wi-Fi kapacitet. Vi gillar också ser extramaterial, bland annat en pekskärm, kameror, GPS och FM-radio.

Flash MP3-spelare är små men erbjuder en stor mängd lagrings och funktioner. De kan lätt transporteras och de kräver inte dyra månadsavgifter i samband med anslutning media på smartphones. Dagens MP3-spelare gör att du kan organisera och njuta av appar, spel, musik, filmer, tv-program, foton och mycket mer.