de bästa laptop väskor av 2017

Datorväskor är en veritabel förutsättning för att äga en bärbar dator. Inte bara är de praktiska tillbehör som gör att du kan bära på din dator vart du än går, men de erbjuder även skydd mot stötar, repor och andra typer av skador. Som lätt en uppgift som det verkar, att hitta den bästa väskan laptop för dina specifika behov kan ibland vara en utmaning. Vi har samlat information om några av de mest populära märkena och konfigurationer på ett ställe, från tillverkare som Samsonite, JanSport och Timbuk2.

Det finns stora sorter av bärbara väskor för otaliga syften. Innan du köper, tänk på hur du kommer att använda den. Också överväga hur ofta du planerar att transportera din bärbara dator, och där. Om du är chic typ, söker den bästa bärbara ryggsäcken pengar kan köpa kommer att hålla datorn säker i våta eller tuffa miljöer. Om du reser mycket med flyg, hitta en påse med en TSA-design kan hjälpa dig att flyga igenom säkerhetskontrollerna. Vissa bärbara fall är tillräckligt stor för att fungera som natten påsar som passar perfekt in i overhead flygplan fack papperskorgar. Här är fyra viktiga faktorer som vi tror är de viktigaste sakerna att titta efter när du handlar för datorväskor: skydd, bekvämlighet, komfort och stil.

Att köpa en bärbar dator är en seriös satsning. Så köper en laptop väska. Precis som du inte skulle lägga ner dina surt förvärvade pengar för en ny bärbar dator utan att göra en hel del forskning, du bör inte heller rycka upp den första datorväskan ögonen faller på. Ta dig tid att välja den som passar dina unika behov. På så sätt kan du äger något du inte vill ersätta i några månader.