de bästa bärbara evaporativa kylare av 2017

Avdunstning luftkylare, även känd som träsk kylare, skiljer sig från luftkonditioneringar i att de använder vatten för att kyla luften. Mest effektiv i torra klimat, evaporativa kylare gör din inomhus utrymme trevlig genom att cirkulera kall, fuktig luft. De kostar betydligt mindre att installera och driva än centrala luftsystem, även om de producerar mycket mindre kyleffekt. Bärbara evaporativa kylare kommer i olika storlekar för att passa en mängd olika utrymmen. De är lätta och kräver endast vatten och elektricitet för att fungera, vilket innebär att du kan sätta dem att använda i ditt hem eller kontor med lätthet. Vi har avrundat uppåt en lista över några av de bästa produkterna på marknaden, bland annat kylaggregat från tillverkare som Honeywell, Luma Komfort och Sunpentown.

Att köpa det bästa bärbara evaporativa kylare till rätt pris kräver en hel del forskning för att säkerställa att du får enheten passar bäst för dina behov. Om du väljer en kylare som är för liten för det avsedda området, kan det vara ineffektivt att sänka omgivningstemperaturen. Likaså är det möjligt att köpa en bärbar träsk kylare som är för stor och kraftfull. För att hjälpa dig att hitta den perfekta enheten kom vi upp med en lista över de viktigaste faktorerna att tänka på när man väljer en bärbar evaporativ kylare

Evaporativ kylning teknik är mest effektiva i varma, torra miljöer och är inte effektivt att sänka temperaturen i områden som upplever hög luftfuktighet. Eftersom de kräver inga kompressorer att fungera, är strömförbrukningen betydligt lägre än en central luftkonditionering. I genomsnitt kan evaporativa kylare göra den omgivande temperaturen någonstans från 20 till 30 grader kallare än utomhusluften. Bear dessa fakta i åtanke innan du köper för att se till att du väljer den kylteknik som bäst passar dina behov.