de bästa affärsmolnlagringstjänster 2017

Med obegränsad planer lagring och strikta säkerhetsåtgärder på plats, ger affärsmolnlagring säker och enkel att använda säkerhetskopiering av data.

Med topprestanda i vår granskning är Zoolz, Gold Award vinnaren, OpenDrive, Silver Award vinnaren, och JustCloud, brons pristagare. Här är mer om att välja en service för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av de 10 bästa affärsmolnlagringstjänster.

Med affärs moln lagring, företag som vill bevara och dela känslig information har nu klar ledning över alla viktiga dokument. Medan molnet är inte de enda alternativen för att lagra filer, är det ett av de säkraste och mest kostnadseffektiva. När du lagrar dina företag filer i molnet, kan du komma åt information från var som helst och enkelt dela data, och du behöver inte oroa dig för de kostnader som är förknippade med att upprätthålla servrar på plats.

Med hjälp av ett moln lagringsleverantör är viktigt för alla företag oberoende av storlek i den nuvarande ekonomin. I händelse av en naturkatastrof, stöld eller dålig hantering av dokument, är det viktigt att ha kopior av varje dokument på nätet. Bortom den säkerhet som dessa tjänster är den största fördelen med moln lagring omedelbar delning kapacitet genom samarbete i realtid. För mer information, kolla in våra artiklar om affärs moln lagring.

I denna jämförelse, täcker vi små till medelstora affärsplaner. Även om varje företag med i vår lineup ger annan omfattning, utvärderade vi flexibiliteten i planerna börjar med 500 GB upp till ett obegränsat utrymme.

För små och medelstora företag, är rätt mängd utrymme upp till ca 10TB. Medan några av de tjänster på lineupen, som Hightail och Dropbox erbjuder obegränsat utrymme, fann vi att mer är inte alltid bättre. Detta beror på att obegränsat utrymme kommer ofta med alltför höga kostnader. Till exempel köper mer än 10TB utrymme kan kostar tusentals dollar per månad, och med dessa obegränsad planer, är du ofta betala för data som du inte använder. För små företag med en personalstyrka runt 30 personer, bör planer med 10TB mer än täcka sina behov av uppgifter. Större företag bör se till företagslösningar för molnaffärs lagring.

Om du letar efter ett moln lagring bunt som är mer personlig och endast tänkt att delas med en liten grupp av människor, erbjuder vi också en jämförelse på online-data backup. På den platsen, kan du läsa om hur du synkroniserar din moln med en personlig mobil enhet.

Vissa funktioner är särskilt viktiga i affärer moln lagring. Många företag reklam för dessa funktioner som en del av sina paket. Även om många av dessa annonseras funktioner är nyckeln, alla av de företag vi granskat har dem. Så, oavsett vad marknadsföringsmaterial säger inte basera dina val enbart på dessa funktioner. Eftersom de är branschstandard, bör du räkna med dessa för alla företag moln lagringsföretag.

För att testa företagsmolnlagringstjänster, fick vi testkonton för varje företag jämförbara företag eller pro moln lagringsutrymme. Vi har utfört tester på dessa konton självständigt, utan påverkan eller input från företagen.

Vi testade dessa tjänster på deras dokument återhämtning och redigeringsmöjligheter samt hur intuitiv deras online instrumentpaneler var. Vi testade också aspekter av online-lagring som delningsfunktioner, uppladdningshastigheter med stora satsdokumentöverföringar, och möjligheten att lägga till och hantera fler användare.

Resultaten av dessa tester hjälpt oss att hitta de bästa resultaten i affärs moln lagring, resultaten av våra tester inte ges till något av de företag före publicering av recensionerna.

Dessa funktioner, som gör att du kan dela, säkra och ladda upp dina dokument snabbt, är det viktigaste när man letar efter företag moln lagring eftersom de ger dig kontroll över dina dokument.

Bolagen på vår verksamhet moln lagring ranking kan du börja i liten skala och växa till en eventuell obegränsad mängd lagringsutrymme. Detta belopp är avgörande om du ta steget att säkerhetskopiera alla filer och företagsdatabas. Zoolz, OpenDrive och JustCloud är de bästa utmanare i näringslivet moln lagring och leverera bra service.

Vi fann styrkor och svagheter med varje tjänst. Ändå fann vi tjänster med unika aspekter. Carbonite, som faller i mitten av lineupen, erbjuder speciella rabatter för ideella och K-12 institutioner, så om du arbetar för en av dessa institutioner, är Carbonite ett bra val för dig. Vi fann också unika funktioner i Dropbox, detta hushåll namn moln lagring leverantör kan du spara flera versioner av dina dokument. Slutligen fann vi skalbarhet Crashplan för att vara användbar för ett snabbt expanderande företag. Denna leverantör erbjuder planer som sträcker sig från grundläggande till obegränsad, så du behöver inte oroa dig för begränsningar som ditt företag och databehov växer.