de 10 väggluftkonditioneringsanläggningar av 2017

Wall luftkonditioneringsapparater är fast inredning på ditt hus som är konstruerade för att hålla och hålla dig bekväm. Hitta en vägg luftkonditioneringen som kommer att arbeta i hemmet.

Med topprestanda i vår granskning är Frigidaire FFTA1233Q1, Gold Award vinnaren, Frigidaire FFTA1233S1, Silver Award vinnaren, och Comfort-Aire BG-81, brons pristagare. Här är mer om att välja en luftkonditionering för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 väggluftkonditioneringar.

Om du står inför en lång varm sommar, är du förmodligen ivrig att hålla din bostad sval och bekväm när det är ångande utanför. Du har flera alternativ som varierar i pris och effektivitet. Vid mycket låga änden av priset spektrum kan du få några fans och tuffa ut. Det är ganska svårt om du bor i en oförsonliga klimat med en allvarlig sommar. Eller så kan du få en hela huset luftkonditionering. Det kräver professionell installation och kostar tusentals dollar, men även i den nedre delen.

Någonstans mellan dessa två ytterligheter är några andra bra alternativ att överväga, inklusive väggluftkonditioneringsapparater. Wall luftkonditioneringsapparater, även känd som genom-the-wall eller vägg luftkonditioneringar, är utformade för att vara en långvarig fixtur i ditt hem. Dessa luftkonditioneringar monteras in i ett hål i väggen och är permanent fäst vid huset. Därför är dessa system är bäst om du planerar att vistas på samma plats under ett antal år och ett centralt luftsystemet är inte ett alternativ för dig. Det är viktigt att notera dock att dessa vägg AC enheter endast är utformade för att hjälpa till att hålla ett rum, eller kanske två högst bekväm under varma säsonger. De kostar mindre än en central luftkonditioneringssystem, men erbjuder också mindre täckning.

Den mest utmärkande elementet mellan väggluftkonditioneringar och andra vägg AC enheter är deras beständighet. Installationskostnader för väggelement kan vara ganska hög, men inte så dyrt som helhet eget system. Om du funderar på att ersätta en befintlig vägg luftkonditioneringen, är installationen mycket enklare och du kan installera en av dessa enheter själv. Men om du inte byter ut en befintlig enhet, måste du klippa ett hål genom en vägg, som kan vara dyrt eller tidskrävande. Om du inte är bekväm att skära ett hål i väggen själv, bör du leta efter en lokal entreprenör som hjälper dig att installera enheten.

Väggmonterade luftkonditioneringar dela vissa gemensamma element med andra AC enheter, såsom kylningsprocessen, flera driftlägen och prestanda för installation. Men vissa luftkonditioneringsaggregat är bättre för vissa situationer. Rekvisitet som sätter vägg luftkonditioneringar från andra konstruktioner är det faktum att de är tänkta att vara permanenta hus inventarier. Om du vill ha en vägg luftkonditioneringen, se till att du vill ha det för ett antal år, eftersom när det är installerat du vill att det ska stanna där. Om du är osäker på om du vill ha en permanent hus fixtur eller inte, bör du överväga en annan typ av AC enhet för att kyla ditt hem.

Fönster luftkonditioneringsapparater är så nära en vägg enhet som möjligt utan att vara en permanent lösning i ditt hus. Dessa enheter är perfekt om du vill effektiviteten väggmodeller men föredrar en mer portabel design som gör att du kan ta bort enheten när årstiderna växlar. Som namnet antyder, dessa modeller sitter i en fönsterkarm, vilket gör dem fungerar som en vägg enhet, men de har inte en omfattande installationsprocessen. Om du är intresserad av den här typen av AC enhet, kolla in våra recensioner på fönsterluftkonditioneringsanläggningar.

Om du bor i en lägenhet eller en lägenhet som inte tillåter i vägg AC eller fönster enheter, ta en titt på våra bärbara luftkonditioneringen recensioner. Dessa enheter är ett koncentrat av portabilitet, så att du kan flytta maskinen från rum till rum hela dagen. Om du tillbringar större delen av dina eftermiddagar i köket eller vardagsrummet, kan du ställa in en bärbar luftkonditioneringen i en av dessa rum för att hålla dig sval. När kvällen börjar ställa in, kan du snabbt och enkelt flytta luftkonditioneringen i sovrummet för att reglera temperaturen som du får redo för sängen.

Om du letar efter en värmepump för att kyla hela huset, är en vägg luftkonditioneringen inte din bästa insats. Centrala luftsystem är det bästa sättet att effektivt kyla hela huset utan att tömma plånboken varje månad på din makt räkningen. Om du är intresserad av en hela huset luftkonditionering, kolla in våra recensioner på centrala luftsystem.

Under våra utvärderingar av väggmonterade luftkonditioneringsaggregat, vi ansåg kylförmågan och energieffektivitet hårdare än andra funktioner. Den första och viktigaste dessa enheter bör göra är att reglera temperaturen och hålla dig bekväm. Om en luftkonditioneringen inte kan utföra denna funktion, då är det inte värt att köpa. Därför har vi kraftigt övervägas varje enhets förmåga att förflytta luft genom ett rum, fungerar i olika lägen och arbeta effektivt.

Vi ansåg också att varje enhet energieffektivitet och bestäms den beräknade kostnaden för att äga och driva varje enhet baserad på en tremånadersperiod med åtta timmars användning per dag. Detta visst element är avgörande om du vill sänka din elektriska räkningar varje månad och om energieffektivitet är viktigt för dig. Vi övervägde också användarvänlighet under vår utvärdering, såsom varje enhets arbetssätt för att hålla dig bekväm. Varje enhet vi granskat har en fjärrkontroll och en programmerbar timer, som är praktiska funktioner som gör att du kan styra luftkonditioneringen från över ett rum och ställa in den för att slå på och av på bestämda tider.

Även om du bara behöver installera en vägg AC enhet en gång, det är en bra idé att titta på hur tung en enhet är innan den installeras. Den genomsnittliga vikten av väggluftkonditioneringsapparater vi granskat är cirka 80 pounds, så det är inte de lättaste utrustning för att installera själv. Läs våra väggluftkonditioneringsapparater omdömen om detaljer, och för ytterligare information, läs våra artiklar om vägg luft enheter.

Samtidigt söker den bästa vägg luftkonditioneringen, vill du leta efter vissa element för att se till att du får rätt enhet för dig. Det första och viktigaste faktor som bör beaktas är en luftkonditioneringen förmåga att hålla dig sval och bekväm. Nästa sak att tänka på är energieffektiviteten, särskilt om du vill spara lite pengar. Slutligen, leta efter enheter som har ett stort antal driftslägen som låter dig ändra enhetens inställningar att göra rummet så bekväm som du behöver.

Under vår utvärdering fann vi att Frigidaire FFTA1244S2, Frigidaire FFTA1233Q1 och Comfort-Aire BG-81 är de tre bästa vägg luftkonditioneringar som finns idag.

Frigidaire FFTA1244S2 har imponerande höga siffror för sin energieffektivitet, luftflöde och fuktborttagning. Du kommer att kunna känna skillnaden när du har möjlighet att använda luftkonditioneringen för en sommar att hålla sval och bekväm. Då kommer du att känna igen när du öppnar dina energikostnader. De kommer att vara märkbart låg.

Frigidaire FFTA1233Q1 är ett annat bra alternativ. Med den näst högsta maximalt luftflöde av enheterna i vår granskning, detta verkligen blir luften rör sig i en gammal rum. Det har också en trevlig lång kompressor garanti som inger förtroende för produkten.

Comfort-Aire BG-81 kommer att vara perfekt för ett mindre utrymme. Det är mycket effektiv på kylning och tar bort en hel del fukt från luften, särskilt för sin kompakta storlek. Luftfuktighet minskning kan bidra till att förbättra svalka på ett märkbart sätt.

Dessa tre enheter dela några gemensamma element, såsom stora kylningsförmåga och utmärkt design. Denna kombination skiljer dessa tre modeller bortsett från andra enheter och får dem att de bästa vägg luftkonditioneringsapparater på marknaden.