den bästa gratulationskort programvara 2017

Med topprestanda i vår granskning är Print Artist platina, vår Gold Award vinnare, Hallmark kort Studio Deluxe, vår Silver Award vinnare, och tryck Artist Gold, vår brons Award vinnare. Här är mer om att välja en produkt som passar dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 produkter. För ett antal människor, är det alltid trevligt att få e-post från en vän eller älskad, oavsett om det är i brevlådan eller inkorgen. Om du har nära och kära som njuta av att få hälsningar, kan du dela den spänning med dem genom att designa dina egna gratulationskort som ser så bra, de rivaliserande något som produceras av en professionell. Allt du behöver är några utmärkta kort design mjukvara och du är redo att gå,. Med kort Maker, kan du sluta köpa premade kort med opersonliga meddelanden. I stället kan du skapa gratulationskort som uttrycker din egen äkta känslor. Låta någon veta att du bryr dig eller skicka varma önskningar genom att utforma ett kort med ett kärleksfullt utformad meddelande som kommer att bli ett minne. Du kan använda kort göra program året runt för att göra egna gratulationskort och anpassa dem för alla de unika händelser som kommer upp och är roliga att fira. För mer information, kolla in våra artiklar om gratulationskort programvara.

Ett syfte med en gratulationskort är att markera vissa milstolpar i livet. För variation, är det bra att söka hälsning-kortprogram med ett generöst urval av mallar och stora instruktioner för att vägleda dig i hur man gör gratulationskort. Mest create-a-hälsning-kort programvara är så lätt att använda och intuitivt att du kommer att vara en expert hälsning-kort skapare i ingen tid alls.

Snart kommer du att designa dina egna kort för sådana saker som födelsedagar, dop, uttryck av sympati, grattis och religiösa helgdagar. Top-kvalitet gratulationskort beslutsfattare inkluderar mallar för icke traditionella ämnen som grattis till jobberbjudanden, sympatikort för förlusten av ett husdjur, och kort av uppmuntran för när någon känner sig nere.

När du börjar göra gratulationskort, kan du också njuta skicka kort utan någon speciell anledning, så ett bra urval av “Thinking of you” typer av kort är viktigt. Du kan säkert få kreativ med design-egna alternativ för att göra anpassade gratulationskort som lätt kan bli omhuldade minnessaker för mottagarna.

Med en enkel att använda program kan du snabbt skapa en personlig födelsedagskort med hjälp av en mall, eller så kan du ta din tid att förbereda den perfekta valentine. Om du väljer, kan du använda dina egna bilder för att lägga till personlig touch tacka-du kort eller inbjudningar. Du kan även välja från hundratals eller tusentals av de ingående bilder, grafik och typsnitt för att lägga unika stil på ett kort för något speciellt tillfälle.

Många gratulationskort program kan du göra mycket mer än bara skapa ett gratulationskort. Du kan skapa anpassade brevpapper med lika personligt kuvert, järn-on design för förkläden och t-shirts, kalendrar för dig själv och andra, och även alla papper varor för ett parti, inklusive hattar, gynnar väskor, inbjudningar, placeringskort och etiketter.

Det bästa gratulationskort programvara ger dig möjlighet att skapa någon form av kort och erbjuder designverktyg som gör det lätt att använda. Dessa verktyg kan omfatta mallar, clipart, fotografier och olika kort teman och stilar. För de tillfällen då du vet vad du känner, men är på en förlust för ord, erbjuder några gratulationskort programvara skriva prov på vad man ska säga och även etikett tips om hur man taktfullt ord ett kort som markerar en känslig tid, såsom en kondoleans kort.

När du har skrivit vad du vill säga, kan du ha kul med hur det ser ut när du doppa till att göra dina egna skapelser med kort design mjukvara. Du kan experimentera med text-redigeringsverktyg som låter dig göra saker som sätta text på en kurva, lägg skuggor, ändra färger och typsnitt, och placera orden exakt där du vill ha dem på ditt kort.

Du kan också låta fantasin flöda fritt med bilder, eftersom kvalitet gratulationskort programvara kommer vanligtvis med färdigförpackade bilder som du kan använda, eller så kan du importera dina egna bilder och sedan redigera dem till perfektion. Med de flesta program kan du förstora, förminska, beskära och flip bilder. Ju mer avancerad programvara kan du eliminera brister, lägga till specialeffekter, ändra fokus och tonen i ett foto, och mer.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Företagen hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till tillverkare innan publicering.

Print Artist Platinum erbjuder störst antal mallar, men du kan säkert ignorera de och välja projekt-din-egen inställning till korttillverkning. Du får också ett överflöd av text och foto redigeringsverktyg så att du kan utforma den perfekta gratulationskort, liksom många andra projekt som tygkasse och visitkort.

Hallmark Card Studio Deluxe erbjuder inte bara gott om mallar och konst, men också ger dig några extra som inte finns med andra märken. Till exempel, innehåller denna programvara etikett tips så att du kan skriva med tillförsikt även i känsliga situationer. Till exempel kommer du inte vara skyldig till en fruktansvärd faux pas när du skriver ett sympatikort, eftersom det finns riktlinjer i programmet för att hjälpa dig.

Print Artist Gold ger en hel del anpassningsbara funktioner och enkla delningsalternativ. Det är också ganska lätt att använda, oavsett om du importerar bilder, ladda upp till YouTube eller lägga till musik till en födelsedag eCard.

Printmaster Platinum har länge haft en bred följande, till stor del eftersom det är så lätt att använda med sitt drag-och-släpp förmåga och andra intuitiva alternativ. Dessutom kan du göra så mycket med denna mångsidiga programvara, inklusive banderoller och parti påsar.

Med gratulationskort programvara, kan du bli så skicklig att du kan skapa gratulationskort på kortare tid än det tar att bläddra kort på butikshyllorna. Oavsett anledning, ger detta program du att skapa den perfekta kort för att låta någon veta att du bryr dig.