topp 10 spelmöss av 2017

En gaming mus erbjuder en anpassningsbar spelupplevelse för datorspelare. De flesta spelmöss har programmerbara knappar, specialfunktioner och höga dpi (dots per inch) och ips (inches per sekund). Dessa funktioner kombineras för att erbjuda en mus som är mer lyhörd och bättre rustade att spela ett högt tempo spel än en vanlig mus. Vissa spelmöss är avsedda för first-person shooter spel (FPS) och är idealiska för att klicka och spårning i grafikintensiva spel. Populära spelmöss inkluderar ROCCAT työn, Corsair Vengeance M65 och Steel Sensei Wireless.

Tänk på egenskaper, funktioner och knappar på en spelmus innan du bestämmer vilken som ska köpa. Med en mängd olika alternativ som finns tillgängliga på varje prisnivå, det finns något för varje stil spelare. Att välja den bästa spel musen är inte så mycket om att hitta en som markeringar alla rutor, utan snarare att hitta en som passar din spelstil. Att veta vad man ska leta efter hjälper till att säkerställa att du får det bästa alternativet för dina behov.

Oavsett om du spelar en FPS eller ett massivt multiplayer online spel (MMO), kan vilken typ av mus du väljer påtagligt påverka ditt spelande. När vi letar efter en ny gaming mus, ta lite tid att lära sig om de olika alternativ som finns för att välja den som bäst passar din spelstil.