den bästa professionella videoredigeringsprogram 2017

Varje film, TV-program, kommersiella och nyhetssändning skapades med hjälp av professionell video redigeringsprogram. Applikationerna finns på denna webbplats ge mer makt, funktioner och hastighet än deras konsumentkvalitet motsvarigheter.

Med topprestanda i vår granskning är Adobe Premiere Pro CC, Gold Award vinnaren, Final Cut Pro X, Silver Award vinnaren, och Avid Media Composer, brons pristagare. Här är mer om att välja programvara för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av dessa åtta ansökningar.

Redigering är ett av de viktigaste stegen i video tillverkningsprocessen. Oavsett om du skapar en spelfilm, ett TV-program eller en enkel YouTube-video, är redigering station där du bygger vad din publik kommer att se, höra och erfarenhet. Medan konsumentnivå videoredigeringsprogram kommer att räcka för små projekt, om du arbetar med något som har en stor publik, en stor budget, eller många komplexa faktorer, behöver du kraft och precision som erbjuds av professionell film Maker.

De bästa professionell video editor applikationer för PC låter dig organisera en mängd olika medietyper, inklusive video, ljud och bilder, i papperskorgar och mappar där du lätt kan hitta dem när du behöver placera dem på tidslinjen. De erbjuder också överlägsen förbättringsalternativ i form av visuella effekter och verktyg, såsom precision putsning, färgkorrigering, maskering och nyckel inramning, som går långt utöver vad som är möjligt i konsument nivå applikationer.

Trots att de är mer kraftfulla program, professionella filmredigering program har alla de funktioner som deras konsumentnivå motsvarigheter har och följer en liknande arbetsflöde.

Du börjar genom att importera all media du vill ha i ditt projekt i programmet. När du arbetar med denna nivå av programvara, är det mycket troligt att källmaterialet kommer från flera olika källor. Den bästa filmen redigeringsprogram kan importera video och ljud från kraftfulla filmkameror och ljudutrustning. Även video skott på billigare enheter såsom digitala systemkameror, eller ens smartphones, arbete i dessa applikationer. Med få undantag, om du kan spela in video, bilder eller ljud med en enhet, kommer du att kunna använda den med professionella film Maker.

När hela medie importeras till programmet, måste du ordna det för enkel åtkomst när du börjar redigeringsfasen. Om du skapar ett komplext projekt, är denna uppgift vanligtvis tidskrävande. Den bästa videoredigering programvara gör denna process så enkelt som möjligt genom att tillhandahålla medie analysverktyg. Dessa funktioner hjälper dig att granska och kategorisera dina projektelement mer effektivt.

Redigeringen modulen i professionell film redigeringsprogram är där det magiska verkligen händer. Var och en av de åtta produkter på vår lineup har alla professionella verktyg industrin använder för att producera innehåll som du tittar på teatern och på TV, dator och mobiltelefon. De verktygslådor som finns i dessa program är så djup att det tar år av utbildning och praktisk erfarenhet för att bemästra dem. Men om videography är din passion, du skulle tjänas väl att investera tid att lära dessa verktyg så att du kan producera bästa möjliga resultat.

När du är klar crafting din film eller video, är det dags att skapa den färdiga produkten. Den bästa videoredigering programvara kan du exportera din video från direkt i programmet. Men många av de produkter vi granskat kommit med syster program som Adobe Media Encoder eller Apples Compressor. Dessa program ger dig mer kontroll över de finare aspekterna av din färdiga videon som upplösning, bildhastighet, bithastighet, codec och mer. Dessa program tillåter även att du kan konfigurera ljud för surround ljudsystem som ger dina projekt ett mer uppslukande upplevelse.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. De mjukvaruföretag i vår lineup hade ingen ingång eller inflytande över vår utvärderingsmetod, och inte heller var de metoder som för dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av vår utvärdering inte till dem i förväg för publicering.

Enkelt uttryckt, de bästa redigeringsprogram gör ditt jobb lätt och ger de verktyg du behöver för att göra en felfri final cut. Vi utvärderade bästa topp videoredigeringsprogram baserat på nedanstående kriterier.

Vi betygsatt och rankas de bästa professionella filmredigeringsprogram tillgängliga. I slutet av vår utvärdering, tjänade följande produkter de översta platserna på vår sida-vid-sida jämförelse diagram

Adobe Premiere Pro CC: Detta är det perfekta programmet för användare som har sänkt sina tänder i konsumentnivå videoredigeringsprogram. Den traditionella tidslinje layout, tillsammans med lätt att hitta redigeringsverktyg, speglar arbetsflödet av de bästa konsument videoredigeringsprogram. Om du känner att du är redo att byta upp, är det här programmet ett utmärkt val.

Apple Final Cut Pro X: Detta är en annan utmärkt val för redaktörer som har vuxit bortom de verktyg som finns i nybörjar programvara. Om du är en Mac-användare som använder iMovie, kommer du att älska Final Cut Pro X eftersom det är i huvudsak en mer kraftfull och mångsidig version av programmet. Du kan även importera dina iMovie-projekt i Final Cut Pro X om du vill ha mer kontroll än vad iMovie ger dig.

Avid Media Composer: Till skillnad från våra andra pristagarna, är inte lämplig för en nybörjare eller hobby redaktör detta program. Du behöver särskild utrustning och utbildning för att använda denna programvara effektivt. Men om ditt mål är att skapa Hollywood-stil filmer eller TV-program, du skulle vara bra förbindelser att investera tid och pengar att lära sig använda den.

Om du behöver mer information för att hjälpa dig att fatta ett beslut, har vi också skrivit informativa artiklar om professionella videoredigeringsprogram för att hjälpa dig att avgöra vilken produkt som är rätt för dig och ditt projekt.

Professionella videoredigeringsprogram för Windows ger dig möjlighet att förvandla din rå videofilmer till något speciellt. Det är det som gör att du kan berätta din historia på ett sätt som är mycket finslipade, polerad och, viktigast av allt, underhållande.