bästa säkerhetsprövning tjänster 2017

Med topprestanda i våra recensioner är Intelius, Gold Award vinnaren, US Search, Silver Award vinnaren, och BeenVerified, brons pristagare. Här är mer om att välja en service för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av de bästa säkerhetsprövning tjänster.

Bakgrund Kontrollera tjänster kan hjälpa dig att lära sig mycket om någon. Oavsett om du undrar om en tidigare konkurs av en potentiell ny affärspartner eller kriminalregister din blind date, är det viktigt att förstå hur säkerhetsprövning tjänster fungerar innan du använder dem. Informationen i bakgrundskontroller kommer från en mängd olika offentliga källor, inklusive länet kontorist kontor, tingshus och sociala medier. Du kan ta tid att hitta den här informationen själv, men processen är tidskrävande och kan bli frustrerande. Använda säkerhetsprövning tjänster gör processen snabb och effektiv, så att du inte behöver spendera tid spårning nedgångar bitar av information som du vill.

Eftersom säkerhetsprövning tjänster ger dig rapporter baserade på offentliga register, är det viktigt att komma ihåg att en del av informationen kan tyckas föråldrade. Men inser att informationen kan vara den mest uppdaterade data tillgängliga.

De tjänster vi ses kan ge omfattande bakgrundskontroller av människor, däribland kriminella och konkurs historia. Men om du bara vill få tillgång till grundläggande personlig information, folk söker tjänster kan bättre passa dina behov. En bra människor söktjänst ger dig information som innehåller data såsom namn, alias och tidigare adresser. För mer information, kolla in våra artiklar om säkerhetsprövning tjänster.

USA Fair Credit Reporting Act begränsar hur du kan använda informationen du får från säkerhetsprövning tjänster. Om du vill att screena potentiella anställda eller hyresgäster – eller om du screening för medicinska, kredit- och försäkringsändamål – du måste använda en konsument rapportering byrå eller anställning screening tjänsten. Dessa organ måste följa särskilda riktlinjer för att skydda data och inkluderar processer som gör föremål för säkerhetsprövning för att lösa tvister. Om du använder information från en säkerhetsprövning tjänst för att avvisa en potentiell anställd eller hyresgäst, kan du finna dig i juridiska problem.

När vi utvärderade säkerhetsprövning företag, fann vi det nödvändigt att testa sina tjänster på verkliga människor så vi kunde kontrollera riktigheten av resultaten. Vi fokuserade på att hitta människor från olika bakgrunder, inklusive de med kriminalregister, och vi testade dessa tjänster i genomsnitt medborgare som inte aktivt dölja sin information, samt dem som aktivt försöker hålla information privat. Vi köpte säkerhetsprövning rapporter från var och en av tjänsterna i vår lineup för att utvärdera dem. Företagen hade ingen ingång eller påverkan på våra tester, och de var inte försedd med några resultat från våra tester före publicering.

De flesta företag vi granskat har olika paket som du kan köpa när du vill ha en online-säkerhetsprövning. Vi fokuserade våra tester på rapporter märkta specifikt som bakgrundskontroller. Dessa är omfattande rapporter om den person du forskar, och de omfattar i allmänhet personlig information, kriminellt förflutet och konkurs historia. Vi ansåg också att det finns rikstäckande och statewide kriminella bakgrundskontroller – erbjuds som separata tjänster – som skiljer sig från säkerhetsprövning genom att de bara lämna personlig information och kriminalregister.

Eftersom det primära syftet med bakgrundskontroller är att samla in information, centrerad vi vår uppmärksamhet på olika typer av information som finns tillgänglig via tjänsterna. I vår ranking, vi allvarligt övervägas också hur exakt dessa rapporter var, baserat på den information som tillhandahålls av våra försökspersoner. De olika metoder för att söka och tjänster “användarvänlighet var faktorer i vår ranking, liksom. Med dessa kategorier i åtanke, dela vi vår utvärdering i fyra huvuddelar: Rapport information, sökmotorer anpassning, användarvänlighet och Hjälp och support.

Medan de funktioner vi tittat på ovan är bland de viktigaste att tänka på när du väljer en säkerhetsprövning tjänst, några andra är värt att beakta beroende på vad du vill från din bakgrund kontrollrapporten.

Innan du väljer vilken säkerhetsprövning tjänst att använda, fokusera på att avgöra vilken typ av information som du vill veta. Våra tre bästa val är bäst på att ge dig korrekt information över hela linjen. Intelius är speciellt användbar för sina omfattande rapporter, medan US Search kan du visa rapporter för ett helt år efter inköp. BeenVerified utmärker till att ge mycket noggrann konkursinformation.

Men vårt sortiment ingår även företag som erbjuder säkerhetsprövning rapporter med unika typer av information, även om de inte alla rankas bland de tre bästa. Till exempel, av de tjänster vi rang, bara PeopleSmart och Intelius ge tillgängliga äktenskap och skilsmässa poster. Också värt att notera är direktschackmatt, som ger allmänheten information som är tillgänglig på sociala medier profiler i sina rapporter. Sådana uppgifter är inte tillgänglig via många av de tjänster som vi granskat.