topp 10 bärbara sol laddare av 2017

Mer än någonsin, vi förlitar oss på laddningsbara batterier för vardagen bekvämlighet. Mobiltelefoner och andra mobila enheter behöver ström för att fungera, och sol laddare erbjuder ett sätt att hålla energin flödar. Med rätt panelerna, kan du utnyttja solens energi för att driva alla dina viktigaste verktyg. Bärbara solenergi erbjuder en ren energilösning för alla typer av aktiviteter. Några modeller på marknaden är X-Dragon High Efficiency 20W solpanel laddare, Solar Joos Orange Portable Solar Laddare och Levin Solstar solpanel laddare.

Bärbara solenergi laddare ger dig tillgång till alla dina viktigaste verktyg, även när du tillbringar tid av rutnätet. Denna typ av frihet kan du tillbringar mer tid att göra aktiviteter som vandring och mindre tid bundna till ett eluttag.

Bärbara sol laddare finns i flera olika stilar. Vissa enheter levereras med stora solpaneler som fångar och överföra stora mängder energi. Andra prioriterar stora lagringskapacitet så att du kan ladda dina enheter när du behöver. Du hittar sol laddare du behöver när man betänker var och en av följande aspekter

Bärbara sol laddare hålla dina viktigaste enheter laddade, även när du steg bort från traditionella kraftkällor. Dessa paneler använder olika wattal för att producera ren, förnybar energi. Vissa lagra energi för senare och andra kräver en direkt anslutning under dagtid. Hitta den bärbara solenergi laddare som fungerar bäst för din livsstil.