det bästa fotot organisera programvara 2017

Snarare än slumpmässigt lagra alla dina bilder, använda foto organisera programvara som hjälper dig att sortera, redigera och dela dina bilder med vänner.

Med topprestanda i vår granskning är Cyberlink PhotoDirector 7 Ultra Gold Award vinnaren, Corel Paint Shop Pro X8, Silver Award vinnaren, och ACDSee 18, brons pristagare. Här är mer om att välja bild organisera programvara för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 program.

Fotografera har aldrig varit enklare, men spårning och organisera dem kan vara svårt. Foto organisera programvara hjälper dig att hålla koll på alla dina bilder genom att sortera, betyg och kategorisera dem, och vissa program har även redigera och dela funktioner.

Foto Manager tjänar ett liknande syfte till foto organisera programvara utan är avsedd för en professionell publik. Båda programmen erbjuder verktyg som hjälper dig märka, organisera, hastighet eller kategorisera dina bilder, men foto Manager gör det i större skala. Dessa typer av programvara inkluderar också grundläggande redigeringsverktyg för att hjälpa dig rätt och förbättra dina bilder. Om du behöver mer avancerade redigeringsverktyg, program för fotoredigering och grafisk design mjukvara är fullfjädrade program som kan redigera och omvandla dina bilder.

Det huvudsakliga syftet med foto organisera programvara är att hålla dina bilder på en säker plats där du lätt kan hitta dem. Med verktyg som tagga dina foton med namn, plats, datum, person och betyg, finns det en mängd olika sätt du kan söka bland dina bilder. Det bästa fotot organisera programvara balanserar hastigheten för att hitta ditt foto med användbarhet.

Liksom de flesta program, är flera företag erbjuder nu sina program som tjänster. Dessa tjänster erbjuder samma funktioner och möjligheter som det ursprungliga programmet, men ta ut en månadsavgift istället för en engångsbetalning. Med dessa molnbaserade tjänster, kan du komma åt dina bilder på en mängd internet aktiverade enheter. Vår jämförelse fokuserar på programvara som varierar mellan $ 25 och $ 110.

Det bästa fotot organisera programvara hjälper dig att organisera och hitta dina bilder snabbt. För att testa hur snabbt och effektivt varje program utför, laddat vi 150 bilder till program och skapade egna kategorier. Vi kategoriserade bilder efter datum, människor och plats. Vi testade även redigeringsfunktioner genom att ändra storlek och lägga till effekter till flera bilder, och vi sedan skrivit dem på sociala medier för att testa programmens delning förmågor.

Vi fann att arbetsytan av varje foto arrangör spelat en viktig roll i programmets användbarhet. Program som visar bilder bredvid organiserings och redigeringsverktyg gör det snabbt att hitta de verktyg du behöver för att organisera, redigera och även dela dina bilder. Vissa fotohanteringsprogram har flytande verktygsfält, så att du kan anpassa arbetsytan för att passa dina egna önskemål.

Medan all programvara som erbjuds liknande gränssnittets och verktyg, fann vi att varje program skilde sig i lyhördhet. Vi tog hänsyn till detta när du skapar användarvänlighet poäng, belöna program som hade snabba laddningstider.

Medan vi fokuserade på organiserings funktioner, testade vi också programmens redigeringsverktyg och dela funktioner. Vi utförde gemensamma ändringar på några av bilderna och jämförde kvaliteten på slutprodukterna. I detta avseende programvaran fördes i likhet. Vi testade även delningsalternativ och noterade de olika sätt du kan exportera dina bilder och vilka webbplatser du direkt kan skriva.

Samtidigt organisera och redigeringsverktyg är viktiga överväganden när du väljer foto organisera programvara, import och dela funktioner bestämma vilka bilder du kan använda och där du kan dela dem. Dessa extra funktioner avspeglas i våra värderingar, rekommendationer och artiklar om bildorganiseringsprogram. Tänk på följande funktioner när du köper foto organisera programvara

Tre foto organisera programmen överträffade de andra i vår jämförelse: Cyberlink PhotoDirector 7, Paint Shop Pro X8 och ACDSee 18. Dessa program erbjuder ett brett utbud av organiseringsverktyg, samt proffsredigeringsverktyg. Inte bara kan du hantera och redigera dina bilder, men dessa program kan du också direkt skicka dina bilder till sociala medier.

PhotoDirector 7 kombinerar kraftfulla redigeringsverktyg med en mängd organisera funktioner. Programvarans verktyg sträcker sig från dem som utför grundläggande funktioner som beskärning och ändra storlek på mer avancerade som HDR imaging och linsförvrängning korrigering. Med sina organisera verktyg, kan du tagga, betygsätta eller lägga till sökord i dina bilder och senare söka efter dem med hjälp av dessa kategorier. Förutom arrangören och redaktör, ger detta program du kan skicka dina bilder direkt på sociala medier.

Paint Shop Pro X8 och ACDSee 18 har liknande egenskaper men var inte så användarvänligt som PhotoDirector 7. sina organiserings funktioner och redigeringsverktyg kan du använda dessa program för att korrigera dina bilder och förbereda dem för att dela. Medan de faller bakom Cyberlink i användbarhet, de båda erbjuder starka supportalternativ som hjälper dig att lära sig att använda de verktyg och felsöka problem.