den bästa mac projektledning programvara 2017

Med topprestanda i vår granskning är Workfront, Gold Award vinnaren, Clarizen, Silver Award vinnaren, och Genius Project, brons pristagare. Här är mer om att välja ett program för att uppfylla dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av dessa system.

Mac-system Projektledning att öka organisationens effektivitet genom att effektivisera processer, hantera risker och öka samarbetet mellan de anställda. De kommer också med avancerade kommunikationsverktyg och uppdateringar projektstatus, så att du kan hålla jämna steg med ditt team och projekt framsteg.

Med många Mac projekthanteringsprogram, behöver du inte formell utbildning för att utnyttja programvarans fördelar och funktioner. Den översta Mac-system Projektledning integreras med populära affärsverktyg som Outlook, Google Drive, Box och mer. Om du vill veta mer om Mac projektledning, kolla in dessa artiklar.

Allt fler företag börjar använda Mac i sin dagliga verksamhet, är det viktigt att hitta kompakter system Projektledning. Lyckligtvis många företag erbjuder molnbaserade lösningar och programvara som kan lokalt installeras av IT-teamet.

När forska de bästa Mac projektledning program, såg vi specifikt för funktioner som tilltalar Mac-användare som intuitiva gränssnitt, iPad och iPhone-kompatibilitet, förbättrade samarbetsverktyg och funktioner. Vi utvärderade också hur väl dessa system integreras med populära affärsapplikationer.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Vi fick programvaran i vår jämförelse med hjälp av testversioner som erbjuds av var och en av tillverkarna. De företag vars produkter vi använde inte påverka våra testmetoder inte heller de har någon inverkan på poäng. Dessutom var inget företag tillhandahållit information före publicering. Medan vi lägga prisinformation på vår sida, vi inte gör det kostnaden. Dessutom de priser som anges på vår jämförelsematris är den inledande månadskostnad. Dessa beräkningar är endast information, prissättning kommer att variera beroende på dina behov.

Välja en Mac projekt ledningssystem är en mycket personlig strävan. De två största påverkare som i slutändan avgör program du köper är en) branschen ditt företag är baserat i, och 2) vad du vill uppnå med programvaran. I vår analys av projekt programvara för Mac, jämförde vi funktioner från 10 olika applikationer. Vi undersökte de tillgängliga verktyg samt de typer av planeringsmetoder varje program som stöds.

Förutom att undersöka projekthanteringsfunktioner, vi utvärderat säkerhetsfunktionerna i varje program. Även om varje program kommer att skydda dina data och känslig information, vissa program har ytterligare skydd på plats för att hjälpa vissa företag uppfyller vissa branschspecifika standarder, såsom hippa.

Som en del av vår produkttestning, frågade vi nybörjare att utföra vissa uppgifter i varje program, inklusive gemensamma uppgifter som administratörer och medarbetare både utför, för att fastställa deras användarvänlighet. Även om varje program kräver ytterligare utbildning för att dra full nytta ska du och din personal kunna börja använda programvaran och slutföra grundläggande uppgifter utan assistans eller omfattande utbildning.

Workfront och Genius Project varje tjänat höga betyg i vår användarvänlighet tester. Dessa plattformar var användaren intuitiv, och våra granskare hade lite problem med att skapa nya projekt, tilldela uppgifter och schemalägga resurser – alla viktiga grundläggande funktioner för projektledning. I vår testgrupp av nybörjare, Clarizen fick den högsta poängen. Våra försökspersoner, som inte hade någon tidigare projekt erfarenhet, fick i uppdrag att gå in på varje program och ändra uppgiften status, lägga till dokument och kommunicera med gruppmedlemmar. Clarizen och Project Insight varje tjänade högsta användarvänlighet betygen för sina stilrena och intuitiva mobila plattformar.

Kom ihåg, när man väljer en web-baserad Mac projektledning programvara, det bästa valet för dig beror på dina specifika behov och gruppdynamik. Andra viktiga faktorer inkluderar förväntade ekonomisk vinning, priset för programvaran och nivån på kundsupport från programvarutillverkaren.

Det viktigaste skälet för att genomföra en Mac projektverktyg är att spara ditt företag värdefull tid och pengar genom att effektivisera organisationens interna processer och därmed öka effektiviteten. Läs vår jämförelse och betyg matris för att jämföra de olika applikationerna och sedan läsa de enskilda recensioner. Vissa system kommer att bli bättre för dig än andra. Till exempel är Projectmanager.com ett bra val för design och kreativa team, eftersom det har integrerat uppmärkning och online-språkverktyg.

Det bästa sättet att avgöra om en programvara helt uppfyller dina Mac projektförvaltningsbehov är att skapa en lista med förväntningar och önskade resultat. När du talar med produktspecialister, fråga dem hur deras system kan hjälpa dig att uppfylla dina specifika mål. Många företag kommer att skapa en produktdemonstration att specifikt tillgodose dessa behov.

När du väljer vilken Mac projekt programvara är bäst för dig, är vår högsta rekommendation att ha tålamod och noggrant undersöka produkter. Gör dina läxor kommer att ge utdelning – både för dig och din organisation.

I våra tester, Workfront, Clarizen och Genius Project utklassade konkurrenterna på grund av sin användarvänlighet och funktioner varje ger. Men andra system stod ut i våra tester. Om du behöver avancerade integrationer är Daptiv ett bra val.

Våra produktjämförelser bör hjälpa dig att begränsa ditt område av val till två eller tre möjliga lösningar. När du har skapat din lista, kontakta varje företag med din lista över behov och frågor för att ytterligare bestämma den bästa Mac projektledningssystem för ditt företag. Företrädare bör kunna svara på alla dina detaljerade frågor för att hjälpa dig att identifiera vilka funktioner som fungerar bäst för dina gruppmedlemmar. Slutligen, leta efter företag som tillhandahåller uppmärksam service och bäst uppfyller ditt företags behov och mål.