den bästa mac bärbar hårddisk

Med Mac bärbara hårddiskar kan du ta alla dina data med dig på ett säkert och säkert sätt.

Att ha en digital säkerhetskopia av alla dina data och information är ett måste i denna tekniska nuförtiden. Oavsett om det är en säkerhetskopia av viktig information klient och arbetsorder eller en samling av Disney filmer för barnen, att upprätthålla en säkerhetskopia av dina data är ett av de första stegen för att skydda dig från katastrof. Vid köp av en Mac bärbar hårddisk kan hjälpa till att skydda dina data, bland en mängd andra uppgifter.

Från att ta filmer att titta på ett flygplan till att transportera stora mängder information för en företagspresentation, är en Mac portabel hårddisk en perfekt lösning. En Mac extern hårddisk är liten nog att passa i ena handen och väger mindre än ett pund. Mängden data de bärbara hårddiskar för Mac kan hålla varierar med hur mycket du vill spendera, men är vanligen en terabyte eller mindre. Några av de bästa externa hårddiskar för Mac inkluderar Iomega eGo Portable, den ioSafe Ultra Robust och LaCie Rikiki. För mer Mac bärbar hårddisk jämförelser och recensioner, kolla in våra artiklar om Mac portabla hårddiskar.

De flesta bärbara hårddiskar är mycket lika i utseende och storlek, och alla har samma funktion. Däremot kan några av enheterna hålla mer information än andra kan, och vissa har potential att överföra data mycket snabbare med hjälp av nyare USB 3.0-teknik – ungefär 10 gånger snabbare, för att vara exakt. Här är några av de viktigaste faktorerna för att utvärdera när du väljer en Mac portabel hårddisk.

Att hitta rätt Mac bärbar hårddisk kan verka svårt med alla de olika alternativ som finns. Från stor kapacitet till små kapacitet och funktionsrik att presentera karga, det finns så många alternativ. Vår sida-vid-sida jämförelse och forskning gör att processen bara lite lättare för dig.