de bästa internationella samtalstjänster 2017

Med topprestanda i vår granskning är Phone, Gold Award vinnaren, Broadvoice, Silver Award vinnaren, och 8×8, brons pristagare. Här är mer om att välja en service för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av tio internationella samtalstjänster.

Som världens blir mindre och mer sammanlänkade, är internationella samtal en verklighet för många företagare. Att hitta ett prisvärt och tillförlitligt sätt att placera dessa samtal blir allt viktigare. Voice over Internet Protocol, mer känd som VoIP, är en dataenhet som sänder i realtid ljud över Internet servrar istället för att använda standard eller mobiltelefonnät.

VoIP är flexibel medium som kan erbjuda en lösning för de flesta konsumenter, men planen och tjänst du väljer beror på dina behov. Om du funderar på att använda den här tjänsten för placering huvudsakligen inrikessamtal för ditt företag än du kanske är intresserad av Business VoIP platsen, men om dina behov är mer personlig än du kan vara intresserad av att titta på vår VoIP plats.

Det bästa sättet att göra internationella samtal

Många människor är bekanta med messaging och röst över system som Skype, men utbudet av dessa system slutar inte där. Dessa internationella samtal system fungerar över Internetanslutningar med hög hastighet för att hjälpa dig att placera samtal och erbjuder några av de bästa internationella samtalstjänster där ute. Dessa nätverk sänder realtidsljud ångor, så att du kan ringa från var som helst som har en internetuppkoppling. En välbekant namn i den här typen av samtalstjänster är Vonage.

Det finns många fördelar med att använda en internationell ringer till service för ditt företag eller personliga behov. Dessa system erbjuder betydande besparingar jämfört med traditionella telefonlinjer och ge den flexibilitet som gör att dessa system för att växa med din verksamhet.

Bästa internationella Samtal Tjänster

Om du ofta göra internationella telefonsamtal, kan betala med samtalet kosta ditt företag. Gamla internationella telefontjänster används för att ansluta dig till deras server och sedan slå numret i det land du ville komma åt. Nya system som fungerar över Internet-servrar har erbjudit ett sätt för dig att klippa ut denna mellanhand och direkt ringa upp nummer i andra länder utan de höga utlandssamtal. Dessa system gör att du kan köpa internationella samtal planer som för ett schablonbelopp, gör att du kan ringa till vissa länder.

Internetbaserade internationella samtalstjänster har lämpligen förmåga att synkronisera med datasystemen du redan har på plats. Eftersom dessa system är data baserade och fungerar över internet, kan de synkronisera med dina kontakter och e-postkonton. Detta gör det möjligt att ha meddelanden som skickas till din e-post, vilket ger dig möjlighet att kontrollera dem oavsett var du är.

För att ge en rättvis jämförelse mellan olika internationella samtal planer, utvärderade vi basen månatliga internationella planer att varje tjänst erbjuder. Priserna för dessa tjänster varierar normalt från $ 15 till $ 30 dollar. En del av de tjänster som tillhandahåller ytterligare funktioner utöver de grundläggande internationella samtal planer som kan läggas till för ytterligare avgifter.

En betydande område av internationella samtal tjänster är förmågan att placera internationella samtal till flera länder som är tydliga och inte sjunkit. För att testa dessa tjänster, vi fått grundläggande internationella samtal planer från varje företag och placerade samtal till olika länder. När du placerar dessa samtal, mätas vi graden av klarhet och feedback från linjen. Vi mätte också den hastighet med vilken samtal tappades av tjänsterna.

När vi genomförde dessa tester fann vi att Phone och Broadvoice gjorde bäst totalt sett 8×8 gjorde utomordentligt väl i testning samt men saknade vissa funktioner och nivåer av användbarhet. Resten av våra Top Ten gjorde bra, men inte så bra som dessa topp tre.

När det är möjligt, Top Ten Recensioner utvärderar alla produkter och tjänster inom praktiska tester som simulerar så nära som möjligt de upplevelser du skulle ha som en typisk konsument. För utlandssamtal tjänster plats, fick vi en prövning av varje tjänst direkt från företaget.

Företagen hade ingen ingång eller inflytande över våra testmetoder, inte heller var vår metodik ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Dessutom har resultatet av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Vad som är viktigt när man väljer en internationell Calling Service?

När man beslutar vilka plan är bäst för dig, saker som du kommer att vilja överväga är vad din budget är och vad kostnaderna för planerna är, vilka alternativ och land planerar tjänsten ger, och vilka funktioner för telefoner och skalbarhet Tjänsten erbjuder. Vilken typ av plan du väljer beror på dina behov. För ytterligare funktion information och rekommendationer, läsa våra artiklar om International Calling Services.

Ringa billiga internationella samtal

Din budget kommer att spela en stor roll i vilken tjänst du väljer för ditt företag. Om du placerar en stor mängd internationella samtal, kan billiga utlandssamtal vara en viktig beslutspunkten när du bestämmer vilken tjänst som ska användas.

Alla de tjänster vi granskat erbjuda någon form av internationella samtalsalternativ, och en del av de tjänster som vi utvärderade ge gratis internationella minuter med sina grundläggande planer. Till exempel, Phone erbjuder låga inhemska planer med 60 minuters internationella samtal ingår. Detta innebär att om du inte lägger en stor mängd internationella samtal per månad, kan denna plan vara ett bättre alternativ för dig.

Om du gör en hel del internationella samtal per månad, bör du leta efter en plan som erbjuder obegränsad internationella minuter till länder som du ofta ringer. En tjänst som gör detta väl är Broadvoice obegränsade World planen. Denna plan erbjuder obegränsade samtal till 28 länder i Europa och Asien. Om det land du behöver ringa är inte på listan, kan du uppgradera till obegränsad World Plus plan för endast en liten mängd mer per månad, vilket ger dig obegränsad tillgång till totalt 75 länder.

Den typ av kontrakt du får är en annan viktig sak att tänka på. Du kan vilja möjlighet att månad till månad i stället för att låsas in i något långsiktigt eller kanske du föredrar långa kontrakt som erbjuder månadssparande.

Många tjänster erbjuder månad till månad alternativ. Till exempel har ITP en övergripande plan erbjuds på en månad till månad. Dessa kortsiktiga planer tillåter dig flexibilitet som ditt företags behov justera.

Funktioner som för internationella samtal omfatta sådana saker som extra linjer och mobila funktioner. Även om inte alla av dessa funktioner kan vara viktigt för dig eller behövs för din verksamhet, kan andra av dem spelar en nyckelroll. 8X8 erbjuder många enastående funktioner, inklusive konferenssamtal. Du kan lägga till andra funktioner med den här tjänsten för små avgifter, som är ett bra alternativ om du behöver en plan med grundläggande funktioner men vill ha möjlighet att växa efter behov.

Bedömning & Rekommendationer

De bästa, mest effektiva internationella samtal Services fann vi att du kan ringa internationellt och enkelt utan att behöva använda en tredje part. De ger ljudkvalitet och inte släppa din anslutning mitten samtal.

Phone och Broadvoice båda erbjuder lättanvända plattformar och exceptionell samtalskvalitet. Kundtjänst var vänlig och villiga att hjälpa, tjäna dessa tjänster våra två översta platserna i lineupen. En annan stark aktör var 8×8. Detta företag utvecklades väl i både användbarhet och samtalskvalitet. Det saknar detaljerad värld planer men erbjuder tillägg som gör att du kan ringa vissa länder. 8×8 utmärkte sig i kundtjänst. Detta företag erbjuder en personlig touch som vi inte såg någon annan utlandssamtal tjänsteleverantör.

En anmärkningsvärd tjänst som föll kort av de tre, men ändå hade enastående funktioner var ViaTalk. Denna tjänst var lätt att använda och installationen tog bara några minuter. Vi rekommenderar den här tjänsten om du inte har en hel del erfarenhet av att använda internationella samtalstjänster.