de bästa espressomaskiner av 2017

Den perfekta espresson är inom räckhåll, och du kan brygga den i ditt eget kök. Ta en titt på våra recensioner av de bästa espressomaskiner på marknaden idag.

Med topprestanda i vår granskning är KRUPS Falcon, Gold Award vinnaren, Nespresso Citiz Bundle, Silver Award vinnaren, och Saeco Intuita, brons pristagare. Här är mer om att välja en espressomaskin som passar dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av dessa 10 produkter.

Det finns ärlighet i espresso. Du skulle vara svårt att hitta någon annan kaffedrycken som inte gömma sig bakom trender, mjölk eller smak skott. En espresso är om teknik och låta smak av rostad kaffeböna komma igenom i en perfekt drog en halv-ounce skott. Om tanken på att mala ditt eget kaffe och förbereda dina egna cappuccino på morgonen eller espresso skott för en snabb pick-me-up låter som din personliga himlen, sedan hålla behandlingen, eftersom vi har några förslag på att hitta den bästa espressomaskin för dig.

Varje barista har ett annat sätt att extrahera den mest smak i varje skott av espresso, men de alla följa några grundläggande riktlinjer: Vattnet ska vara varmt, men aldrig nå en koka. Grind ska vara bra, men inte alltför bra – om vädret är ovanligt fuktigt, då kanske du vill ha en finare malning. Det är en konst att packas slipar i portafilter bara så med precis rätt mängd tryck.

Det finns en espressomaskin för alla, oavsett om du vill styra allt från tidpunkten för utvinningsprocessen och slipa av bönorna, eller om du vill avstå från att kontrollen och lita på maskinen för att göra allt för dig. En manuell eller halvautomatisk, espressomaskin låter dig bestämma hur länge du vill att bilden. Du kommer att behöva köpa en separat kaffekvarn, men för de färskaste och bästa smak espresso. En super automatisk espressomaskin grinds, tamps, extrakt, doserar och avyttrar pucken för dig – allt du behöver göra är att trycka på en knapp. Sedan kan du antingen smutta sammetslen crema som vilar ovanpå den starka, svart vätska i sig eller lägga till ett stänk av ångad mjölk för en sann macchiato. Du kan också använda ångröret på cappuccino maskin för att skapa en mikroskum för att blanda med din espresso skott för en silkeslen cappuccino eller lägga till varm mjölk för en krämig latte.

Espresso är inte för alla, dock. Om du föredrar en vanlig kopp kaffe, och du föredrar det en kopp i taget, kolla in de enda kopp kaffe maskiner vi granskat. Bekvämligheten med att ha en varm kopp kaffe redo för dig när du vaknar kan inte vara beat för en del, vilket är anledningen till dropp kaffebryggare är fortfarande mycket populär i amerikanska kök. Ett annat sätt att njuta av en stark brygd är med en kaffebryggare, vi tittade på spishäll och elektriska versioner.

En espressomaskin kan vara ganska dyra eller prisvärd, beroende på flera faktorer, till exempel hur ofta du köper lattes och skott av espresso på din lokala kafé eller hur ofta du roa och vill erbjuda espresso i slutet av en måltid. Det finns mycket att lära om espresso och elektrisk espressobryggare – från teknik till fikonspråk – så se till att kolla in våra artiklar om espressomaskiner.

Det finns två huvudsakliga skäl vi dricker espresso: smak och koffein. Om man betänker hur lite koffein är i ett enda skott av espresso, typiskt 64 mg jämfört med 95 mg finns i en 8-uns kopp kaffe, sedan som lämnar smak som enda syfte att beställa en espresso. Crema som bildas på toppen av skottet innehåller huvuddelen av den smak av oljor från kaffebönan. Så, är det vettigt att välja den bästa espressomaskin som skapar den bästa espresso.

Varje apparat kräver vissa underhåll, men du inte vill tillbringa merparten av din tid på att rensa maskinen. Och det kommer inte att göra dig något bra om du inte vet hur man använder maskinen. Det är viktigt att välja en espressomaskin som passar din livsstil.

Säkerheten är alltid en viktig faktor när man köper en ny apparat. Vissa espressomaskiner kommer med användbara funktioner för att förebygga olyckor, som brännskador, eller om du har en tendens att lämna maskinen på hela dagen.

Du kommer att tillbringa en hel del pengar när du köper en espressomaskin, så det är ett mervärde när en tillverkare inkluderar tillbehör som du behöver för att göra espresso. Några specifika bitar av information som du kanske vill veta, men de är inte avgörande för att välja en bra espressomaskin, så vi ingår denna information i en särskild kategori.

Det är också fördelaktigt att veta vad garantin omfattar och hur lång tid det skyddar ditt köp, så vi checkat ut information för att hjälpa dig att göra det bästa beslutet.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Vi fick enheterna i vår jämförelse på lån från vissa tillverkare och köpte de andra. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Efter flera koppar espresso, latte och cappuccino, gjorde vi vårt val av de bästa espressomaskiner baserade på de faktorer som anges ovan och i vår matris.

Krups Falcon steg till toppen som den tjocka, rika crema det konsekvent fram för varje skott. Våra testare gav den högsta betyg för bästa smak espresso jämfört med alla de andra maskinerna på vår lista. Super cappuccino tillbehöret skapade mycket gräddig mjölkskum, oavsett i vilken mjölk vi använt. Det var otroligt lätt att använda och snabb att rengöra.

Nespresso Citiz Bundle producerade också genomgående krämig espresso skott, men det var inte så flavorful som några av de andra maskinerna på vår uppställning. Den separata mjölkskummare arbetade snabbare och bättre än någon ångröret vi använt. Kannan värmer snabbt och ångar mjölk, och vi fick jämna resultat varje gång. Du kommer inte hitta en maskin som är enklare att använda och underhålla – du bara pop en pod i maskinen genom att trycka på en knapp och du har espresso. Rengöring av maskinen är lika enkelt som att tömma bin av skida när den är full.

En annan super-automatisk espressomaskin för att göra våra topprankade produkter är Saeco Intuita, som också producerade läcker espresso nästan varje gång. Som med de flesta super-bilar, har du mindre flexibilitet – du kan inte använda malet kaffe eller skida – men det är en av de mest bekväma val. Denna espressobryggare innehar mer än 50 uns av vatten, så att du kan dra skott efter skott utan att behöva fylla på vattenbehållaren.

Medan de är de övergripande bästa espressobryggare, det är också värt att notera att Gaggia, en manuell espressomaskin, också skapat mycket god espresso. Dess ångröret fungerat väl för att skapa krämig, söt ångad mjölk.

Även Longhi levererade en läcker skott, och det är den mest prisvärda maskinen på vår lineup, men det stängs inte av automatiskt och du måste göra lite mer underhåll för att hålla den ren.

När du köper rätt espressomaskin för dig, kan du spara hundratals dollar per år och fortfarande njuta av läckra espresso, lattes, mochas och macchiato.