bäst undersökning programvara av 2017

Undersökningar är ett effektivt sätt att ta reda på vad dina kunder behöver. Vi hittade de bästa undersökning mjukvarutjänster för att skapa och samla undersökningar för att få dina data för att driva verksamheten framåt.

Med topprestanda i vår granskning är SurveyGizmo, Gold Award vinnaren, Surveymonkey, Silver Award vinnaren, och Zoho, brons pristagare. Här är mer om att välja ett program för att uppfylla dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av de 10 system.

Om du vill att ditt företag att växa, måste du känna dina kunder. Du måste förstå inte bara var de handlar och vad de köper, men också vad de vill. Ju mer du förstår din kund, desto bättre kan du möta deras behov och kommunicera med dem på ett sätt som ger dem till din butik eller webbplats.

En av de mest effektiva sätten att lära sig om kunderna är genom undersökningar. Inte bara kan du använda dem för insamling av information utan också för gleaning feedback på specifika produkter eller tjänster eller för att göra marknadsundersökningar för att hjälpa dig att avgöra din nästa stora grej.

Undersökning programvara gör det enkelt för dig att skapa en användbar och attraktiva frågeformulär som dina målgrupper kommer att vara glad för att fylla ut. Det gör också siffertuggande för dig, analysera data och generera rapporter att använda eller dela. Dessa enkätverktyg gör det möjligt att noggrant övervaka och spåra vad dina intressenter säger, så att du kan implementera affärspolitik eller att skapa eller förbättra produkter baserade på korrekta iakttagelser.

Det finns många typer av undersökning beslutsfattare. Vissa låter dig göra enkla undersökningar för att skicka till dina vänner eller anhängare, såsom omröstningar du ser sänds ut via Facebook apps. Andra är full service program tillräckligt bra för professionella forskare som utför studier på uppdrag av stora organisationer skapande-och-förvaltning. Troligtvis, dina behov hamnar någonstans mellan dessa två ytterligheter.

Ändå ger den bästa mjukvaran dig utrymme att växa samtidigt som den grundläggande nog att du kan bygga och skicka ut enkäter med minimal utbildning. Förutom verktyg som hjälper dig att skapa frågor som får till hjärtat av en fråga på ett sätt som du kan kvantifiera bör programmet även omfatta lämpliga verktyg för att spåra svar som de kommer in. De bör också ge flera sätt att ladda ner data så du kan köra rapporter eller använda informationen på annat sätt. Till exempel bör de ha möjlighet att exportera e-postadresser till de svarande så att du kan rikta dem för specialerbjudanden eller reklam. För fler idéer, läsa några av våra artiklar för mer information om undersökningen programvara.

Alla undersökningssystem vi granskat finns tillgängliga online och är värd genom säkra moln servrar. Detta gör det lätt för småföretagare, solopreneurs, eller individer, eftersom du inte behöver hålla programvara eller köper uppgraderingar.

Vi tittade på förpackningar och tjänster som bäst kan tillgodose behoven hos småföretagare. Därför är de mer avancerade än paket som skulle användas för personliga webbplatser eller bloggar, men de är också mindre intensiv än de som används av ett stort forskningsföretag. De flesta tjänster på lineupen kan du uppgradera till en högre plan när som helst, så att de är skalbara som ditt företag växer.

Priserna för dessa planer sträcker sig från ca $ 20 till $ 50 per månad, men alla av dem erbjuder en gratis testperiod eller bastjänster med de viktigaste verktygen du behöver för att göra professionella och användbara undersökningar. För att ge jämförelse den mest rättvisa mellan enkätverktyg, utvärderade vi varje program som använder den grundläggande yrkes planen varje erbjuds.

De två nycklar till framgångsrika undersökningar är hur lätt det är för dig att skapa enkäten och hur lätt det är för dina kunder eller målgrupp att ta den. För din publik framför allt måste användarvänlighet ta hänsyn till hur väl undersökningen fungerar på en mobil enhet. Visst, ingår varje bolag handledning och hjälp och stöd för sina tjänster, men du vill ha något som du kan hantera just off the bat, så vi testade hur väl de fungerade för någon ny till tjänsten liksom för undersökningen tar i allmänhet.

Vi har utfört vår jämförelser av enkätverktyg med ett öga för applikationer mest användbara för små företag. Använda testversionen, vi utvärderat dess layout och letade efter saker som skulle göra plattformen lätt att lära och användarvänliga. Till exempel, är ikonerna lätta att identifiera? Det framgår där att gå att börja bygga en undersökning och distribuera undersökningar användare? Hur lätt är det att skapa eller ändra en undersökning? Vi fann att de bästa undersöknings byggare kan du snabbt redigera frågor och ändra ordningen på din undersökning utan många ytterligare steg. En undersökning skapande webbplats som gjorde detta exceptionellt väl var Typeform.

Vi skapade undersökningar med hjälp av en rad olika frågetyper, sedan skickas det ut till en test publik. Vi mätte distributionsmetoder och analyser som tillhandahålls av dessa enkätverktyg som svar kom igen.

Dessutom utvärderade vi upplevelsen av dem som undersökningen. Du vill undersökningar som är lätt för människor att visa och komplett så att fler människor kommer att avsluta det, vilket ger mer meningsfulla och fullständiga uppgifter. För att mäta publiken erfarenhet ansåg vi hur undersökningarna utförs på olika webbläsare och vad konstruktionsfel kom upp som skulle omintetgöra potentiella kunder och medarbetare.

Under detta test fann vi att de svarande uppskattade undersökningar som gav en progression bar och inte tvingar dem att ständigt klicka genom en annan skärm för att svara på nästa fråga. En undersökning skapare som gjorde detta väl var QuestionPro.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Företagen hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Användarvänlighet både för dig och dina respondenter är de viktigaste aspekterna för alla undersökning programvara, men de är inte de enda faktorer. I många fall, om du bara tittar på användarvänlighet, kan du hitta flera undersökning skapande webbplatser fungerar för dig. Att begränsa de val, ställa dig följande frågor

SurveyGizmo, Surveymonkey och Zoho stod ut som den bästa undersökning mjukvarutjänster vi granskat. De överträffade tävlingen och som den mest kompletta uppsättningen av funktioner för att hjälpa dig att bygga, distribuera och analysera undersökningar för att få insikt från dina viktiga intressenter. Samtidigt får QuestionPro ett hedersomnämnande, eftersom det missade de tre bästa, och erbjuder utmärkt användbarhet för både enkätskapare och tillfrågade.