topp 10 sida vid sida kylskåp med 2017

Du får enkel och bekväm tillgång till all mat från kylen och frysen med en side-by-side kylskåp.

Med topprestanda i vår granskning är Electrolux med IQ-Touch Gold Award vinnaren, Frigidaire Gallery, Silver Award vinnaren, och Kenmore Elite, brons pristagare. Här är mer om att välja en produkt som passar dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 produkter.

Side-by-side kylskåp erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella frys-on-top kylskåp, inklusive lättare tillgång till mat. Genom att ha frysen vid sidan av kylskåpet, kan du lättare organisera din mat att ha vanligt förekommande objekt inom räckhåll eller i ögonhöjd. En funktion som alla kylskåp på vår lineup erbjudande är en is och filtrerat vatten dispenser i frysdörren.

Det finns andra alternativ till frys på topp kylskåp. Att undersöka ett sådant alternativ, kolla in våra recensioner franska dörr kylskåp. Vi har också recensioner på vin kylare och kylskåp. Om du vill gå mindre, kan du läsa våra uppskrivningar på mini-kylskåp.

Vi tittade på side-by-side kylskåp från de mest populära apparattillverkarna och identifierade toppmodellerna från var och en. Modellerna i våra recensioner innehåller en mängd olika inrednings kapacitet, anpassningsbar lagring och filtrerat vatten automater, bland andra användbara funktioner. Du kan läsa mer om side-by-side kylskåp i vårt utbildningscenter artiklar.

När man överväger side-by-side kylskåp, såg vi för funktioner och alternativ som ska vara standard i alla modeller, såsom flyttbara hyllplan och en vatten och is dispenser. Vi undersökte också vissa funktioner som är användbara bonusar, såsom temperatur- eller fuktstyrda lådor och utrymmesbesparande icemakers.

En av de viktigaste faktorerna för alla kylskåp är hur mycket mat det innehar. Side-by-side kylskåp finns i en mängd olika kapaciteter och modeller som vi tittat på våra omdömen varierade från cirka 21,5 till 28 kubikfot innerutrymmen. Den kylda delen tar upp större delen av det inre utrymmet.

Vi kontrollerade också den flexibilitet som du får från kylskåpet design och anpassningsförmåga det inre utrymmet. Även om det finns alltid en viss mängd utrymme i varje kylskåp, kan dess kapacitet utökas i en mening om du får ett antal flyttbara hyllplan och olika stora fack.

Två kylskåp med samma inre utrymmet kan hamna hålla olika mängder mat. Det bästa du kan konfigurera insidan för att rymma höga kannor och stora objekt, till exempel en påsk skinka eller överblivna kalkon under semestern, och sedan vända till bunkra försäljning objekt som du hittar i affären eller att rymma berg av produkter från en vilt produktiv trädgård.

Flyttbara hyllplan är viktigt så att du kan ta emot stora och höga behållare. Många modeller inkluderar fuktkontrollerad skarpare lådor, och vissa har temperaturkontrollerade lådor. Dessutom är vissa side-by-side kylskåp finns också en deli eller mellanmål låda för mindre föremål, och några modeller har en burk eller vinställ för drycker.

För i-dörr lagring, alla modeller inkluderar en kombination av dörrfacken. Vissa är gallon dimensionerad för stora mjölk eller juice kannor, medan andra är liter stora fack, och många modeller har en liten dörr-bin mejerifacket.

Eftersom varje kylskåp arbetar natt och dag, sju dagar i veckan, är en stor faktor för att avgöra vilka nya kylskåp du köper energianvändning. De bästa side-by-side kylskåp är Energy Star-kompatibel, vilket innebär att de uppfyller vissa krav som gör dem energieffektiva och därmed billigare att driva. Den årliga kostnaden för att driva de kylskåp på vår lineup varierar från $ 54 till $ 89.

Endast fyra modeller i vår lineup är Energy Star, och detta kan göra en skillnad i din elräkning. Detta kan tyckas små i början, men eftersom du kommer förmodligen att hålla ett kylskåp för år, energieffektivitets skillnaderna lägga upp snabbt.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Vissa mindre viktiga objekt kan tyckas vara en lyx till en person, men kan vara en uppgörelse-breaker för en annan. Bland annat har vi granskat dessa funktioner

Den översta produkten i vår lineup, Electrolux med IQ-Touch EI26SS30JS, förbrukar mindre energi och kostar mindre att driva än någon av de andra side-by-side kylskåp vi granskat. Det finns ett stort antal hyllor, lådor och lådor, som ger dig massor av flexibilitet att organisera dina matvaror och göra den bästa användningen av utrymmet inuti.

Frigidaire Gallery FGHS2631PF är vår näst högst rankade kylskåp och har Energy Star så dina energikostnader kommer att vara blygsam. Dess många alternativ för lagring av kylskåp och frysfack och ett urval av tre färger för yttre hjälp runt sina positiva egenskaper.

Vår tredje högst rankade kylskåp, Kenmore Elite 51173, presenterar mer inre utrymme än någon annan i vår produktportfölj och är idealisk för stora familjer eller någon som vill hålla gott om mat till hands. Bland annat erbjuder den största frysen av side-by-side kylskåp vi granskat.

Den praktiska utformningen av side-by-side kylskåp håller alla dina mat inom räckhåll, med bonus på en vatten och is dispenser. Därifrån har du ett antal funktioner och alternativ att välja mellan för att hitta den bästa sida vid sida kylskåp för att köpa för ditt kök.