topp 10 förförstärkare av 2017

En förförstärkare distribuerar ofta högre ljudkvalitet än mottagare eller kombinerade komponenter, tack vare en dedikerad strömförsörjning och det faktum att det finns mer utrymme i både tillverkare budget och produkt chassi för högpresterande komponenter. Ljudförförstärkare som PARA P5, Prologue Premium eller Denon DN-500AV erbjuder alternativ inklusive surroundljud, rör förstärkning och mobila enheter ingångar för anpassning av stereon eller hemmabiosystem.

Hi-fi-entusiaster dra nytta av ökad ljud personalisering när de köper separata komponenter såsom förförstärkare. När förlita sig på en mottagare som innefattar en förstärkare får du out-of-the-box ljudkvalitet och funktionalitet som kanske inte i linje med andra komponenter eller behov. Med en förförstärkare, kan du handla förstärkare och komponenter från andra tillverkare för att skapa ett system som levererar den typ av ljud och prestanda du vill. Du kan också kolla in våra artiklar om hem ljud för mer information.

Shopping för ljudutrustning kan få komplex, och till och med enskilda komponenter, såsom förförstärkare, erbjuder hundratals funktionsalternativ. Här är fyra viktiga överväganden för att hjälpa dig att besluta om utrustning för ditt hem AV setup.

Även om det inte krävs för hemma ljud- eller videofunktioner kan förförstärkare i hög grad öka din njutning av musik, tv och film. Hitta förförstärkaren som är rätt för ditt rum, preferenser och ljudinställning för optimal tillfredsställelse.