topp 10 digitala pennor av 2017

Ta dina anteckningar till 21-talet med en digital penna. Jämför de högst rankade smarta pennor och välja den som passar dina behov.

Oavsett om du är student sitter genom en entusiastisk professor kemi föreläsning eller en säljare du sitter genom en viktig företagspresentation, anteckningar är en viktig färdighet uppgift för många människor. Detaljerade anteckningar kan du återgå till viktig information kontinuerligt så att du kan dra nytta av den information som mest. Noten fattandet har utvecklats med tekniken för att ge dig mer kontroll över hur du använder, arkiv, dela och redigera viktig information. Digitala pennor kan du göra anteckningar där på ett sätt bärbara datorer och tabletter helt enkelt inte.

Digitala pennor är nästan så diskret som en vanlig kulspetspenna. De använder verkliga bläck och de skriver på riktigt papper. Den enda skillnaden mellan en digital penna och pennan i bröstfickan är digitaliseringen av dina penndrag – varje ord, klotter, skiss eller klotter omvandlas till en digital sidan.

Bärbara datorer och tabletter har blivit den föredragna anteckningsenhet för många människor eftersom informationen kan enkelt redigeras, arkiveras och delas. Men bärbara datorer och surfplattor är också en distraktion som många företag och klassrum har förbjudit från möten och föreläsningar. De bästa digitala pennor, liksom Livescribe 3 Smartpen, Sky Wifi Smartpen och Neo Smartpen N2, kan du vidta omfattande anteckningar utan distraktioner av internet eller klicka på ett tangentbord. Om du vill veta mer kan du läsa våra artiklar om digitala pennor.

Det finns flera sätt digitala pennor fånga penndrag. De bästa digitala pennor använder teknik som utvecklats av Anoto Group som använder en kamera nära pennspetsen för att spåra med mikropunkter som skrivs ut på papper. De flesta digitala pennor använder en positions enhet som spänns fast på toppen av din papper och spår en sensor i pennans spets när den rör sig över pappret, så att du kan skriva på alla underlag.

När du har skapat en digital sida och har laddat upp den till datorn, kommer du vill ha en intuitiv skrivbord program som låter dig mest kontroll över hur du arkiverar, söka, dela och redigera dina anteckningar. De bästa digitala pennor ger dig möjlighet att spela in de mest omfattande anteckningar för större retention.

Nedan finns några kriterier du vill tänka på när man väljer en digital penna.

Digitala pennor är ett bra verktyg för att ta anteckningar eller skisser i situationer som begränsar användningen av en bärbar dator eller surfplatta eftersom de är mindre påträngande i klassrum och möten. Dessutom överföra digitala pennor gör dem bra för att samla in information i situationer som skulle vara svårt eller omöjligt för bärbara datorer eller tabletter.